Aktywne Wpisy
mirko_anonim +23
✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Mirki,
jaki jest Wasz stan finansów / oszczędności / inwestycji / zobowiązań? Gdybyście stracili źródło utrzymania w tym momencie, ile jesteście w stanie przeżyć bez problemu?
Mam 28 lat i wygląda to u mnie tak:
Mirki,
jaki jest Wasz stan finansów / oszczędności / inwestycji / zobowiązań? Gdybyście stracili źródło utrzymania w tym momencie, ile jesteście w stanie przeżyć bez problemu?
Mam 28 lat i wygląda to u mnie tak:
MG78 +656
Mircy i mirabelki pijcie ze mną kompot i przy okazji małe rozdajo!
Przedmiotem rozdajo jest egzemplarz mojej książki Zrozumieć Ramen, nad którą intensywnie pracowałem przez ostatnie kilkanaście miesięcy. Książka właśnie trafiła do przedsprzedaży, a już 5 listopada jej fizyczna premiera. Książkę można zamówić na topgar.pl, jest tam też spis treści i trochę przykładowych stron.
Zrozumieć Ramen ma 320 stron i twardą oprawę. Starałem się aby jak najszerzej dotykała ramenu, ale była przy tym odpowiednia dla każdego niezależnie od poziomu zaawansowania. W związku z książką pojechałem nawet na ponad dwa miesiące do Japonii, a w środku oprócz przepisów znajduje się też sporo treści społeczno-historycznych dotyczących ramenu. W książce jest 39 QR kodów z przepisami w formie wideo, a oprócz 23 kompleksowych przepisów na różne rodzaje/style ramenu są również przepisy na jego
Przedmiotem rozdajo jest egzemplarz mojej książki Zrozumieć Ramen, nad którą intensywnie pracowałem przez ostatnie kilkanaście miesięcy. Książka właśnie trafiła do przedsprzedaży, a już 5 listopada jej fizyczna premiera. Książkę można zamówić na topgar.pl, jest tam też spis treści i trochę przykładowych stron.
Zrozumieć Ramen ma 320 stron i twardą oprawę. Starałem się aby jak najszerzej dotykała ramenu, ale była przy tym odpowiednia dla każdego niezależnie od poziomu zaawansowania. W związku z książką pojechałem nawet na ponad dwa miesiące do Japonii, a w środku oprócz przepisów znajduje się też sporo treści społeczno-historycznych dotyczących ramenu. W książce jest 39 QR kodów z przepisami w formie wideo, a oprócz 23 kompleksowych przepisów na różne rodzaje/style ramenu są również przepisy na jego
-Abonamenty na online
-gry po 300zł xD
-brak wstecznej kompatybilności
-grafika 30fps i upscalowana xD
-konsolki po 4k xD
-brak nowych gier
#ps5 ps5pro #gry #konsole
@KonserwatywnyMocny: xDDDDDDD
@KonserwatywnyMocny: mogłeś się bardziej z tym trollem postarać, bo ładnie się tu na pysk wywaliłeś
@KonserwatywnyMocny: tak. A jak wygodnie sobie pominąłeś PS4( ͡° ͜ʖ ͡°)
Masz takie coś w grach na PC?
@KupujacKarmeDlaKotaNieMajacKota: Kupno remaka zgodnego z twoją konsolką, za który zapłacisz tyle samo co za nową grę, to nie kompatybilność wsteczna xD
@vulcanitu:
Masz takie coś w grach na PC?"
Tzn pytasz czy mając grę na i5 10 generacji producent gry wypuszcza patcha żebym mógł grać w tą samą grę na i7 14 generacji?
To fakt, nie ma tego na PC ;)
@KonserwatywnyMocny: Nie pisz tak bo konsolowcy kupujący konsole i gry dla kilku pikseli oraz fanboye będą płakać. Ogólnie najbardziej zabawne jest to, że w przypadku takiego GTA wypuszczają bete tak naprawdę pokazując więcej detali na trailerze na konsole najpierw jak już ludzie ograją trochę kupią grę i konsolę wypuszczają na PC i oni później się potrafią chwalić, że kilka sztuk
- gry ograniczone do 3 rodzajów
W cholerę to niewygodne w porównaniu do klawiatury + myszy.
@KonserwatywnyMocny: to włóż teraz dyskietke z cannon foder
i zeby nie było, mam ps5 od dnia premiery, a PS od PS2, przez wszystkie wydania.