Aktywne Wpisy
Mega_Smieszek +624
John McAfee
- Pracował nad misjami Apollo
- Zabił swojego ojca
- Założył oprogramowanie McAfee
- Forbes top 100
- Pracował nad misjami Apollo
- Zabił swojego ojca
- Założył oprogramowanie McAfee
- Forbes top 100
BozenaMal +271
Developer powiedział że będzie mieszkanie z ogródkiem to będzie mieszkanie z ogródkiem. Jakieś pomysły jak zagospodarować to miejsce? XD
#heheszki #humorobrazkowy #nieruchomosci
#heheszki #humorobrazkowy #nieruchomosci
https://www.strava.com/activities/2655805144
Wtorek, wtoreczek, wtorunio (。◕‿‿◕。)
Czy to już ultra, czy jeszcze nie? Bo plan miałem taki, żeby do końca tego roku przebiec ultra i nie wiem czy się już udało ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Trasa ładna, ale wymagająca dla mnie, bo jeszcze jestem nie przyzwyczajony do wszystkiego co nie jest asfaltem albo kostką - niestety. Zmiana gruntu pod nogami jednak w toku. 90% dzisiejszej trasy, przełaje z naprawdę ciężkimi odcinkami. Wiele dróg i ścieżek, to był po prostu piach. Odczucia jak nad morzem biegając po plaży, ale suchy piasek cholernie męczy nogi, także łydki dostały fajny trening. Dobrze im tak.
Pogoda upalna i prawie bezwietrzna. Średnia temperatura 31 stopni (pomimo ogromnej ilości cienia na trasie(!)). Poza kilkoma krótkimi odcinkami cały czas 30 i więcej stopni. Maksymalna na koniec biegu osiągnęła 37. Po powrocie do domu, gdy spojrzałem w lustro zobaczyłem kryształy soli na brwiach i rzęsach :D
Bieg oczywiście wystartował 12 godzin po ostatnim posiłku. Brak żeli energetycznych ani żadnego jedzenia na trasie. Tylko woda. Niech się organizm adaptuje ( ͡º ͜ʖ͡º) Ostatni raz jadłem wczoraj o 22 i nawet teraz nie jestem głodny, ale zjem, bo kalorie muszą się zgadzać, a do tej pory spaliłem 4400. Ostatni, najszybszy kilometr w tych maksymalnych 37 stopniach nawet zrobiłem w tempie 5'08'', także mocy nie brakowało :D It's a #keto magic (✌ ゚ ∀ ゚)☞
Tętno podczas powrotu pociągiem już zleciało do 53 bpm, więc serducho chyba nie jest zorientowane, że robiłem dzisiaj coś poza siedzeniem ¯\_(ツ)_/¯
BUTY! Buty kupiłem w zimie na wyprzedaży i okazało się, że są niezniszczalne. Nike Run Swift 8. Ich przebieg to już ponad 2000 km i wyglądają jak nówki ze sklepu. Żadnych przetarć na pięcie, dziur na palcach, pękającej podeszwy. Amortyzacja może jeszcze nawet trzyma skoro potrafię w nich zrobić maraton na przełajach i jest wygodnie. Oczywiście przeznaczone do asfaltu. Kupię w zimie trzy pary takich z numerem 9 na przecenie :D
Trochę zdjęć dla tych co nie mają Stravy ;)
Miłego ᶘᵒᴥᵒᶅ
#bieganie #pokazmorde
#sztafeta
Komentarz usunięty przez autora
@pestis: Przydałoby się na oczy, bo mi się wada powiększa regularnie już ponad pół życia ( ͡° ʖ̯ ͡°)
Komentarz usunięty przez autora
Piękna okolica. Zazdro.
I piękny bieg. Ja bym zdechł na śmierć. A Ty jeszcze z tempem takim, że maraton poniżej 4h zaliczyłeś...
@choochoomotherfucker: Też jesteś. Nie bez powodu taki nick masz ( ͡° ͜ʖ ͡°)