Wpis z mikrobloga

@kazzr: Na pewno plusem tego wszystkiego jest to, że wchodzisz do jednej aplikacji i z jednego okna sterujesz wszystkimi wentylatorami, ich obrotami, podświetleniem itd. No ale ten ich system jest strasznie drogi, czasami drugie tyle trzeba dać za te wszystkie kontrolery co za wentylatory.
  • Odpowiedz
i bo różnica w cenie nie za wielka i i9 wygrywa na każdym polu. Do gier mniej, do pracy głównie, ale składane też z myślą o grach w 2k.

@kazzr: a to ciekawe co piszesz. W czym niby ten i9 lepszy jak do pracy? Bo wszystkie testy jakie ja widziałem pokazywały, że tylko w grach lepszy od ryzenów 3k
  • Odpowiedz
via Android
  • 0
@damw jeżeli składasz kompa za 20k który ma służyć i do gier w 2k i do pracy to bierzesz i9 a nie ryzena żeby narzekać że można było wziąć Intela bo fps za mało ( ͡º ͜ʖ͡º). Ja nie renderuje więc procka wybierałem stricte pod gry. Nic specjalistycznego oprócz programowania, pracy na 20 zakładkach w Chrome i Photoshopa nie robię.
  • Odpowiedz
via Android
  • 0
@Murasame mam nadzieję że takowy jest. Jutro jadę odebrać jeszcze 3 wiatraki i pastę na procka i składam ten shit. W-----e się jak nie będę mógł tego jednym softem sterować bo nie po to brałem wszystko od jednego producenta ( ͡º ͜ʖ͡º)
  • Odpowiedz
@kazzr: Na pewno będziesz miał trochę zabawy z uporządkowaniem kabli z tyłu, o ile będzie ci się chciało to robić, bo jak większość pewnie zamkniesz na siłę panel jak już się odpowiednio wnerwisz ( ͡° ͜ʖ ͡°) To nie jest takie fajne, bo od każdego głupiego wentylatora idą dwa kable, RGB i zasilanie/kontrola, do tego AiO itd. Ogólnie masakra.
  • Odpowiedz