Aktywne Wpisy
Kopytnik_1 +20
#przegryw #przegrywpo30tce #pieklomezczyzn #takaprawda #wojna
Bądź samotnym facetem. Urodziłeś się w biednej rodzinie. Od dzieciaka pomagałeś rodzicom, a jako nastolatek pracowałeś zarobkowo. Idź na studia, na które w dużej mierze sam łożyłeś, również z pracy, a także ze stypendium naukowego. Dużo nauki kosztem życia towarzyskiego. Skończ studia, których wybór okazał się być błędem. Marna praca, nieduże zarobki. Wciąż jesteś sam. Seks? No gdzieś tam jest, w telewizji czy coś, ale nie w
Bądź samotnym facetem. Urodziłeś się w biednej rodzinie. Od dzieciaka pomagałeś rodzicom, a jako nastolatek pracowałeś zarobkowo. Idź na studia, na które w dużej mierze sam łożyłeś, również z pracy, a także ze stypendium naukowego. Dużo nauki kosztem życia towarzyskiego. Skończ studia, których wybór okazał się być błędem. Marna praca, nieduże zarobki. Wciąż jesteś sam. Seks? No gdzieś tam jest, w telewizji czy coś, ale nie w
wieszjo +17
Don Kasjo? Widziałem kilka jego walk, czasami się pośmiałem z konferencji ale to wszystko, nigdy nie byłem jego jakimś wielkim fanem, po prostu jak walczył to rzuciłem okiem ( ͡° ͜ʖ ͡°)
PS: NOWE PROFILOWE
#famemma
PS: NOWE PROFILOWE
#famemma
#bekazpodludzi #kosciol #katolicyzm #niemcy #emigracja
@zemsta_przegrywa: co za problem pochować go na komunalnym
@wysokocenionyspecjalistawbranzyit: W cywilizowanych krajach kościoły są finansowane ze składek wiernych (podatek kościelny), nie z budżetu państwa.
@pesotto: Własnie, trzeba zadzwonić do niego żeby się pochował sam.
Komentarz usunięty przez autora
https://www.money.pl/gospodarka/raporty/artykul/policzylismy;ile;zarabia;kosciol;z;budzetu;1;6;miliarda;taca;1;2;miliarda;,6,0,936710.html
@zemsta_przegrywa: Ale ci urzędnicy nie zajmują się przekazywaniem ideologii tej partii, tylko świadczą jakieś usługi na linii obywatel-państwo i za to się im płaci. Nie zajmują się agitacją, a przynajmniej nie powinni. Katecheci za to nie robią nic poza przekazywaniem nauczania KK, czyli państwo płaci za promocję i agitację KK. Sensownym porównaniem jest