Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 311
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@gardan: jak laska robi histerię o ślub, chce kolejnego dzieciaka, nie patrząc na uczucia twojego kumpla, który nie chce albo nie jest gotowy ani na dziecko i ślub, to może lepiej, żeby kolega się zastanowił z kim jest.
  • Odpowiedz
@gardan Był debilem, że w ogóle poszedł na coś takiego. Ale jak się mówi A to trzeba powiedzieć B. Jeśli kocha dziewczynę i chce z nią być to niech się hajta, bo inaczej się rozejdą. Natomiast kolejnego dzieciaka jak nie chce to nie musi robić na razie.
  • Odpowiedz
  • 108
@gardan Czy dziewczyna w ogóle nie jest choć trochę smutna, że straciła dziecko? Może to ja mam dziwne wyobrażenie, ale po stracie dziecka chyba planowanie wesela nie byłoby pierwszą czynnością jaką chciałbym robić.
  • Odpowiedz
  • 1
@memento_mori Takie akcje widziałem w serialach, nie chcę wierzyć, że ktoś na serio mógłby tak zrobić XD bo to jasno w sumie świadczy, że chodzi o ślub np. kasy.
  • Odpowiedz
jeśli ma takie mocne opory przed ślubem czyli naprawdę jej aż tak mocno nie kocha

@Mnichuy: Nie chodzi o to, oni z sobą byli jakieś 3-4 miesiące, nie zdążyli się poznać. Do tego są bardzo młodzi, mają plany dotyczące studiów.
  • Odpowiedz