Wpis z mikrobloga

@drlect3r: Do jazdy głównie :P Chce wyciągnąć max w tej cenie. Na fulla mnie nie stać, a kupowanie trupa fulla dla mnie mija się z celem więc skupiam się na HT. Ten Cube chyba wydaje się dobrym rozwiązaniem pomimo słabych(chociaż w obecnym rowerze Alexrimsy jeżdżone były z 10 lat, a centrowałem je tylko 2 razy) kół. Po prostu przeglądam oferty i nie widzę nic sensowniejszego w okolicach 5k.
  • Odpowiedz
@micelangeloB: kto powiedział, ze na fulla Cię nie stać? Za 5-6k można wyrwać spoko maszynę, a uzywana to to nawet bardzo dobra. No i pytanie, czemu XC, a nie trailowka?
  • Odpowiedz
@Rympau: bo całe życie na takim jeździłem i nie widzę powodu żeby się przestawiać. Może 20mm skoku więcej ułatwiło by trochę życie ale wolę lepszy osprzęt kosztem tych 2cm. Nie jest tak, że to mój pierwszy rower i pakuję się w jakąś niewiadomą. Pytaniem jest czy mogę coś lepszego w tej cenie znaleźć
  • Odpowiedz
@micelangeloB: a no to wolny wybór, wg mnie geometria > osprzęt, bo to drugiej łatwiej zmienić ( ͡ ͜ʖ ͡) na pytanie odnośnie czegokolwiek lepszego w tej cenie nie odpowiem, bo całkowicie inaczej patrzymy na MTB
  • Odpowiedz