Wpis z mikrobloga

@Kristof7: Mam kilka pytanek, tych co śledzili przedsezonowe spotkania:
1) Kurt Zouma jest w dobrej dyspozycji?
2) Czy Kenedy był wystawiany na lewą obronę, czy bardziej na lewe wahadło?
3) Jak się sprawdził Bakayoko i Zappacosta?
4) Czy na tę chwilę mamy 4 napastników? Mount, Abraham, Batshuayi, Giroud? Czy jakiś inny pomysł był z ustawieniem?
  • Odpowiedz
@Metiu1231:
1. Nie powiedziałbym, raczej dużo błędów robił. Nie widzę go w ofensywnie grającej drużynie, gdzie potrzeba obrońców dobrze wyprowadzających piłkę i wysoko grających.
2.Kenedy grał na lewej obronie, lewym skrzydle i prawym skrzydle. Grał całkiem nieźle na ls, czyli na jego nominalnej pozycji, ale raczej nie będzie ważną postacią.
3. Bez komentarza, dla mnie obaj do sprzedania.
4. Abraham, Batshuayi I Giroud. Mount jest pomocnikiem I grał na 8
  • Odpowiedz
@Metiu1231: on miał kontuzję chyba i nie grał w presezonie w ogóle. Czy pierwszy skład to wątpię, ale stawiam że nałapie minut przy Lampardzie bo gorszy od Zappacosty gorszy nie będzie. Dla mnie każdy młodzik to niewiadoma bo nie oglądałem ich w poprzednim sezonie oprócz paru meczów Mounta i Tomoriego, ale z tego co czytam to James materiał na świetnego obrońcę więc pewnie będzie łapał minuty kosztem Zappy.
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 1
@Narcyz_: Abraham, Mount, Tomori oraz James mieli bardzo dobre sezony w Championship, więc jest duża szansa że przeskoczą na poziom PL, bo mają talent.
  • Odpowiedz
@Metiu1231:
1) Zouma grał przeciętnie, jedyne co mi się rzuciło w oczy to chyba poprawił grę nogami. Pewnie grał będzie z Luizem dopóki Rudiger nie wróci do składu.
2) Grał głównie na skrzydle. Grał zaskakująco dużo i widać, że zależy mu na pozostaniu w Chelsea. Ale wydaje mi się, że musiałby zaliczyć jakąś eksplozję swojego talentu żeby wskoczyć do składu i wygryźć CHO, Williana, Pedro, Pulisica.
3) Bakayoko grał tak
  • Odpowiedz