Wpis z mikrobloga

Tak sobie przeglądam ogłoszenia działek rekreacyjnych nad jeziorem, co by za rok może dwa sobie kupić.
Znalazłem działkę z domkiem wypoczynkowo-rakotwórczym xD
#heheszki #budujzwykopem #rakcontent
link do ogłoszenia
https://www.gumtree.pl/a-mieszkania-i-domy-sprzedam-i-kupie/lubartow/sprzedam-dom-letniskowy-w-kunowie-1-km-od-firleja/1005115934110911453948609
picasssss1 - Tak sobie przeglądam ogłoszenia działek rekreacyjnych nad jeziorem, co b...

źródło: comment_XIuIUzVEYJUFG2fUml1H5p3ZL3ob2Pw7.jpg

Pobierz
  • 20
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Kilgharrah: kurde różnie, w zależności od regionu, bliskości jezior, lasów. Mnóstwo zmiennych, osobiście chciałbym kupić działkę budowlaną na domek letniskowy w okolicy jakiegoś jeziora. Tylko ja celuję w działkę do 30-40k minimalnie z przyłączem prądu. Dopiero się rozglądam, ale wybór jakiś jest, przynajmniej na lubelszczyźnie.
  • Odpowiedz
@Dobrohoczy zgłoszenie do wydziału danego urzędu marszałkowskiego zajmującego się ochroną środowiska. Urząd zobowiązuje danego wójta do zmuszenia (w drodze decyzji) właściciela działki do usunięcia i przekazania do utylizacji niebezpiecznych odpadów.
  • Odpowiedz
  • 0
@picasssss1 ostatnio na jakiejś grupie na FB widziałem że ktoś się chwalił że sobie zrobił DIY stolik kawowy. Z podkładów kolejowych XDDDD

A jak kiedyś padło pytanie na grupie co zrobić z kubikiem podkładów to 95% komentarzy było "looo panie, to drewno się nie nadaje do niczego, weź to spal." pozostałe 5% to jakies pomysły w stylu wyłożenia chodnika w ogrodzie z tego.
Bezmyslnosc ludzka nie ma granic
  • Odpowiedz
@picasssss1 koło mnie jest była żwirownia z plażą. Działki na plaży sprzedane i ładnie ogrodzone. Reszta Lini brzegowej, czyli jakieś 3/4 całości ogrodzona podkladami kolejowymi. Jakieś dwa metry od wody...
  • Odpowiedz