Aktywne Wpisy

Shyvana +11
Pytanie statystyczne.
Co uczestnicy myślą o prezencie w postaci klocków lego powiązanych z zainteresowaniem danej osoby, gdy niekoniecznie wspominała ona o tym, że lubi klocki. Np zestaw Lego z Władcy pierscieni dla fana władcy pierścieni. Albo zestaw Lego kwiatki dla fanki roślinek.
To spoko personalizacja czy nie? Często dostajemy takie pytanie na pw, czy taki prezent byłby ok.
Wołam najaktywniejszych na tagu
Co uczestnicy myślą o prezencie w postaci klocków lego powiązanych z zainteresowaniem danej osoby, gdy niekoniecznie wspominała ona o tym, że lubi klocki. Np zestaw Lego z Władcy pierscieni dla fana władcy pierścieni. Albo zestaw Lego kwiatki dla fanki roślinek.
To spoko personalizacja czy nie? Często dostajemy takie pytanie na pw, czy taki prezent byłby ok.
Wołam najaktywniejszych na tagu
nowszyja +18
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

#zegarki #kolej #zegarek
źródło: comment_vZuOBbNdxnTkGsXlbPVtDtDXaKDVbljo.jpg
PobierzPełnowymiarowe dla faceta to już 600+, a niektóre "specjalne edycje" ponad 1000zł mimo że jakość wykonania zerowa
Mineralne szkło, 3 ATM i mechanizm za dolara
Tutaj płacisz za pseudo minimalistyczną sztukę, połączoną z "hipsterstwem" a w środku najtańsza bateryjka za 7zł. Dla mnie ten design nie jest niczym kultowym (jak casio retro) żeby był wart więcej niż Timex czy Casio po 100zł. Jako alternatywa
źródło: comment_pNu2e8mSoTi4ohiLHtEdvpXhyip5u5xO.jpg
Pobierzhttps://www.hotukdeals.com/search?q=mondaine
Historia promocji
źródło: comment_4ea4yOhPURQLpSYqIdcn9jaJOR78SIBO.jpg
PobierzNawet im się nie chciało odwzorować płynnego ruchu sekundnkka xDDD