Wpis z mikrobloga

@Neapolitano: Typowa Legia jest typowa - tragiczny początek sezonu, trener na bruk, poprawa, słabizna w rundzie wiosennej, trener na bruk, dobre ostatnie pare kolejek, top 3, w------l w pucharach, trener na bruk... xDDD
  • Odpowiedz
Każdy piłkarz Legii miałby instant 1szy skład w każdym klubie ekstraklapy.

@azurro: xDDDDDDDDDDDDD A były w tej bajce smoki? Większego p---------a dawno nie słyszałem. Już widzę jak Lechia zamienia Mladenovicia na jędrzejczyka, Lech Gumnego na Stolarskiego czy inny szrot z Czarnogóry xD Wyjątkiem może jest Carlitos, reszta to są kopacze trochę lepsi od tego szrotu co trafia do Korony czy Płocka. Tylko lepiej opłacani.
  • Odpowiedz
@Neapolitano: O dziwo nie wymieniłeś nikogo z najlepszej drużyny w Polsce czyli Piasta, celowo? A może to Lech i Lechia są najlepsze, seryjnie zdobywają MP?
Kiedy Lechia grała w europucharach, bo nie moge sobie skojarzyć... Ale faktycznie blask tych klubów aż mnie oślepia, szkoda, że jestem legionistą - kibicem klubu bez sukcesów.
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
" Na pozór zabawna wypowiedź, ale...

Ostatnie 7 sezonów to 5 mistrzostw
Ostatni awans do LM
Ostatni awans z fazy grupowej LE
Rok w rok główny faworyt do wygrania ligi, każda wtopa = szyderka
  • Odpowiedz
@Neapolitano: Aha no i fakt taki Novikovas to szrot totalny, w najsłabszym polskim klubie nie łapał się nawet na ławkę :/ Jędza też, reprezentacji nawet nie powąchał, może czyścić buty piłkarzom Pogoni.
Dobra już mi sie nie chce pisać, wiadomo w Polsce najlepszy jest Lech, Lechia, Piast, Raków. Legia to klub bez historii i sukcesów.
  • Odpowiedz
@Lipa1992: Legia stała się ofiarą swoje złodziejstwa. Gdyby nie sędziowie to Legia z tych 5 mistrzostw miałaby 2, co moim zdaniem oddawałoby poziom ligi (7 ostatnich lat: 2xLegia, 2xLech, 2xJagiellonia i 1xPiast).

A tak poprzez wymagania niewspółmierne do reprezentowanego poziomu w Legii nigdy nie będzie dobrze, bo będą starać się dążyć do czegoś czego nigdy nie było.
  • Odpowiedz
popatrz sobie tabele na weszło, która uwzględniała błędu sędziowskie i ile Legia niby na tym zyskała

@Lipa1992: oczekiwanie obiektywności Weszło w kontekście Legii

XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
  • Odpowiedz