Aktywne Wpisy
TheDziobaker +46
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

rybazryzem85 +121
Jeżeli to prawda, to Grosicki, jest jak każdy inny piłkarz. Miłość do klubu jest wtedy, jak cyferki zgadzają się na umowie.
#mecz #pogonszczecin #ekstraklasa
#mecz #pogonszczecin #ekstraklasa
źródło: scaled_1000018274
Pobierz

#mecz #legia #ekstraklasa #heheszki
źródło: comment_eMWNDYTH3ATkoCbOI9VwSDpC4zC424nG.jpg
Pobierz@japaapa: Raczej fakty dzbanie xD Sprotowo ani tym bardziej finansowo nie są najlepsi. Za to ich kibice i piłkarze w byciu bufonami jak najbardziej, europejska czołówka.
@azurro: xDDDDDDDDDDDDD A były w tej bajce smoki? Większego p---------a dawno nie słyszałem. Już widzę jak Lechia zamienia Mladenovicia na jędrzejczyka, Lech Gumnego na Stolarskiego czy inny szrot z Czarnogóry xD Wyjątkiem może jest Carlitos, reszta to są kopacze trochę lepsi od tego szrotu co trafia do Korony czy Płocka. Tylko lepiej opłacani.
Kiedy Lechia grała w europucharach, bo nie moge sobie skojarzyć... Ale faktycznie blask tych klubów aż mnie oślepia, szkoda, że jestem legionistą - kibicem klubu bez sukcesów.
Ostatnie 7 sezonów to 5 mistrzostw
Ostatni awans do LM
Ostatni awans z fazy grupowej LE
Rok w rok główny faworyt do wygrania ligi, każda wtopa = szyderka
Dobra już mi sie nie chce pisać, wiadomo w Polsce najlepszy jest Lech, Lechia, Piast, Raków. Legia to klub bez historii i sukcesów.
A tak poprzez wymagania niewspółmierne do reprezentowanego poziomu w Legii nigdy nie będzie dobrze, bo będą starać się dążyć do czegoś czego nigdy nie było.
@Lipa1992: oczekiwanie obiektywności Weszło w kontekście Legii
XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
@CharlieNeverForgotten: Przecież nie pisał o historii tylko obecnej sytuacji, a obecnie Legia nie jest najlepszą polską drużyną.
@lohmeyer: mowil ogolnie. A ogolnie Legia jest najlepsza. byla wisla, teraz jest legia
XDDDDDDDD