Aktywne Wpisy

Viarus_ +75
Od grudnia mam nową stawkę w #pracbaza po podwyżce, o którą zabiegałem od kilku miesięcy. Ponieważ w tym miesiącu mam wypłatę bez premii to się chociaż cieszyłem że dostanę trochę więcej siana przed świętami. I co? I g---o, zapomniałem że przecież jest II próg, więc w nagrodę że się staram i podnoszę swoje kompetencje, za co dostaję w pracy uznanie w formie podwyżki to kapitan państwo mi zabiera jeszcze więcej.
ANALball +1
Czego jest najwiecej na polskich osiedlach poza Żabkami i kebabem? Tak serio serio od paru dni nachodzi mnie taka refleksja. Czasem na jedną ulice przypada 16 żabek.

Idę parzyć szałwię, potem będzie zmienianie poszewki xD #dziendobry
@majkelunio za bardzo się cykam wyrywania, jak sobie wyobrażam samo rozcinanie dziąsła, to aż mnie trzęsie (╯︵╰,) na razie się pomeczę, przynajmniej dopóki pracuję
W pewnym momencie ból zagina czasoprzestrzeń.
Nie śpisz nie jesz nie mówisz nie możesz nawet myśleć. Zapomnij o efektownej pracy XD
Przeżyłem już 3 usunięcia zębów mądrości. Ty z jednym dasz radę ᕙ(⇀‸↼‶)ᕗ
Shieeet, mnie od 3 dni też męczy wyrastająca ósemka. Lewą stronę ryjca mam jak chomik, no i ogólnie czasem przez ból tracę orientacje, bo przechodzi aż na plecy, ale boję się dentysty, a tym bardziej takiego zabiegu jak wyrywanie tego s-------a xD
Więc jeszcze póki jestem w stanie napić się wody to nigdzie się nie wybieram
Komentarz usunięty przez moderatora