Aktywne Wpisy
Tacho_ +29
Pytanie do dzieciatych facetów ...
Który z was z nieprzymuszonej woli dążył lub nalegał na posiadanie kaszojada?
Co rozmowa w biurze albo miedzy znajomymi, to cały czas narzekanie. Raz, że trzeba więcej #!$%@?ć, dwa że w sumie to ona nalegała, trzy że lekarze i inne obowiązki.
Już sam nie mogę rozróżnić zwykłego #!$%@?, czy faktycznie, facet chciałby sobie przeżyć spokojnie życie a dostaje:
szantaż emocjonalny prowadzący do wykorzystania seksualnego, w celu zaspokojenia
Który z was z nieprzymuszonej woli dążył lub nalegał na posiadanie kaszojada?
Co rozmowa w biurze albo miedzy znajomymi, to cały czas narzekanie. Raz, że trzeba więcej #!$%@?ć, dwa że w sumie to ona nalegała, trzy że lekarze i inne obowiązki.
Już sam nie mogę rozróżnić zwykłego #!$%@?, czy faktycznie, facet chciałby sobie przeżyć spokojnie życie a dostaje:
szantaż emocjonalny prowadzący do wykorzystania seksualnego, w celu zaspokojenia
Davvs +584
Takie kilka spraw jak to, suple tak samo raz na pół roku, do tego multicooker, potrawy proste, smaczne i nagle mimo OGROMU pracy, rodziny mam na wszystko czas. Oczywiście koszt czasu i $$$ na raz aby to zorganizować, zaplanować, ale długoterminowo OGROMNA oszczędność czasu.
No i z treningiem tak samo - plan, realizacja = efekty i później optymalne wykorzystanie czasu, potencjału
Kurłaaa prawie jak coach napisałem, aż kisnę z siebie xD
ʕ•ᴥ•ʔ
#mikrokoksy #mirkokoksy #silownia #chudnijzwykopem #borsukredukuje #dieta #fullborsukworkout
Tak. Szczelne opakowania. To wystarczy
@p3sman:
1000
@kielbasior:
W borsuczym koszyku
@FeC7800:
5 opakowń 3,2 jest dodatkowo na słodkie płatki śniadaniowe jak czokazaury
@trochejanusz:
A to wszystko w tym można, po prostu elektryczny garnek i trochę piecyk zarazem
@PaNaTypa:
Problem w tym, że ja jestem ten debil co nie ma gotowców - czasem żałuję
@Kasahara: nie dodałeś, że NATURALNIE