Wpis z mikrobloga

@Judasz9: Ważne żeby dać mu szansę. Gość skończy w przyszłym miesiącu dopiero 25 lat, sporo jeszcze przed nim. We Włoszech widać, że się odbudował a tym razem wygląda, że nie będzie trzeba rzucać go na głęboką wodę jak to miało miejsce za kadencji Conte.
  • Odpowiedz
@Narcyz_: Nie umiesz w lenny fejsa ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@chim3ra: Tak, ma ale pytanie czy ktos taki bedzie potrzebny przy nie tak bardzo bramkstrzelnych skrzydlach. Duzo zalezy od tego co Lampard zrobi, bo czytalem cos tez, ze ma miec znowu nowa funkcje dla Kante ¯\_(ツ)_/¯
@postacie: No tak, ale z drugiej storny przy grze turbo defensywnej moze sie przydac drugi przecinak
  • Odpowiedz
@Judasz9: Z tym Kovaciciem to trochę inna pozycja. Też nie jestem jakoś super zadowolony z pieniędzy zapłaconych za Chorwata ale biorę pod uwagę, że Sarri to zmuszał go do określonego grania. A obserwatorzy potwierdzali, że u Włocga byl mocno ograniczany w stosunku do tego co prezentował wcześniej. Jakoś jestem spokojny, że u Lampsa tak nie będzie.

Chłopak z tego co pamietam to radzil sobie w miare ok w swoim pierwszym
  • Odpowiedz
@Kristof7: Jorgi tez gola zdobyl dopiero pod koniec sezonu, tez bylo mu to zarzucane ale nikt nie liczyl miliona celnych podan. Zaloze sie ze bakayoko tez ogolnych statystyk nie mial najgorszych
  • Odpowiedz
@PanKara: Ja to uważam, że Jorginho powinien grać piętro wyżej. W finale w Baku pokazał, że to dla niego żaden problem a z Kante za plecami mógłby grać dużo swobodniej.
  • Odpowiedz