d.....k
d.....k
1907
  • Najlepsze
  • Wszystkie komentarze
Czarny-rycerz_40k
@dzidek_nowak: ( ͡° ͜ʖ ͡°)
254
d.....k
d.....k
Informacje tagowe:
1. wpis z wczoraj (6/100) dostał szadołbana przez co znikł z gorących i był tam nie widoczny mimo dodania wpisu około godziny 20:00 (sprawdzałem czujność trolli lub mode),
2. wpis z wczoraj zdążył przed szadołbanem dostać 1 213 plusów i 31 komentarzy,
3. na 6 wpisów z nowej serii #codzienneokay do tej pory tylko 1 (słownie: jeden) wpis nie dostał szadołbana a 5 spadło z rowerka,
4. tu
172
Wojcix
49
polar
polar
20
Bearsome
19
supra107
@Bearsome: Tu nie chodzi o umacnianie faktu że "bycie hetero jest OK". Nadal tego nie łapiesz. Polecam zapoznać się z genezą akcji "It's Okay To Be White". To była akcja zrobiona przez 4chana gdzie propagowali ulotki z tym napisem wszędzie gdzie się dało. Nikogo to nie krzywdzi, po prostu pisze że bycie białym jest OK, a nie że bycie białym jest lepsze niż bycie czarnym czy inne rasistowskie wypowiedzi.

Okazało się,
15
Matikkkii1
@Bearsome: ? Przecież tam tylko pisze, że okej jest bycie hetero. O co ci chodzi ( ͡° ͜ʖ ͡°)? Czyżby bycie hetero nie było okej ( ͡° ͜ʖ ͡°)?
13
Fenoloftaleinowy_Chrabaszcz
@Piekarz123: ale lady gaga zapostowała informacje gdzie HETEROSEKSUALIZM jest karany śmiercią... a ty wstawiasz grafike na temat homoseksualizmu. Głupi, czy tęcza weszła za mocno?
11
Matikkkii1
@Bearsome: Śliczna odpowiedź, bez sensu, atakująca "mój typ"(Jaki jest mój typ xD?). Taki klasyczny argument ad personam, kocham to ( ͡°( ͡° ͜ʖ( ͡° ͜ʖ ͡°)ʖ ͡°) ͡°)
9
WuDwaKa
@dzidek_nowak: A inne odliczenia jakoś nie spadają ¯\_(ツ)_/¯
8