@lacuna: Ja tam sobie cenię każdy alert o logowaniu. Takie Mega (które szału nie robi, #pdk) na przykład, ma zupełnie wylane i mocno się zdziwiłem, gdy sprawdziłem konto dopiero po wiadomości „dawno się nie logowałeś”
@Matlaw: Sam alert nie jest szkodliwy, ale podobno posiadacze smartfonów muszą potwierdzać logowanie na ekranie swojego telefonu i podobno ta dwuetapowa weryfikacja jest domyślnie i nie do wyłączenia. Piszę "podobno", bo nie wiem jak jest naprawdę.
@lacuna: serio, serio. Na studiach mieliśmy grupowego maila. Do czasu aż google oszalało z tymi weryfikacjami na telefon. A że to studia podyplomowe i było trochę starszej młodzieży to nie każdy miał facebooka no i było trochę kombinowania.
@oskar-wojciech hmm jak pocztę zakłada ktoś ze starszej młodzieży zdający maturę w latach 80. i podaje swój numer telefonu po czym nie bardzo ogarnia to moze się tak zdarzyć.
@Liwiia: co za zwierze korzysta z maila grupowego na gmailu? XD powiedz staroscie czy kogo tam teraz macie, ze jest #!$%@? ! ( ͡°͜ʖ͡°) ps2. w ogole mail grupowy to #!$%@? porazka, lista mailingowa, mowi to pani cos?
Jakie macie doświadczenia z kobietami na stanowiskach kierowniczych? Przed chwilą widziałem tiktoka, że są dyskryminowane i nie dostają takich stanowisk. Już jest oczywiście gownoburza w komentarzach hehe #pracbaza #praca
Komentarz usunięty przez autora
@Matlaw: robi