Aktywne Wpisy

chciejstwo +270
Dla jednych małych kroczek dla mnie przepaść której nie było (。◕‿‿◕。)
14 dni bez alkoholu, głowa uwolniona od ciągłego chcę.
Polecam ten stan i trzymam kciuki za każdego któremu
14 dni bez alkoholu, głowa uwolniona od ciągłego chcę.
Polecam ten stan i trzymam kciuki za każdego któremu

źródło: comment_1gv1lclOIpzhbCg716zZxoqott2wm7Sc.jpg
PobierzPoza tym już to widzę jak ktoś wyjdzie z autobusu z ważnym biletem, bo madka musi jechać w godzinach szczytu. Chyba p------o.
Płacę tyle samo a nawet więcej, bo matka z wózkiem płaci tylko za siebie, bo do 4 rż dziecko jeździ za darmo. Nikt się nie będzie bujał z wątpliwą reklamacją z takiego powodu.
@NiedzielnyMirek: nie wiem jak w Gdyni, ale w Warszawie musisz ustąpić miejsca jeżeli zajmujesz miejsce dla wózka
Powtórzę. P------o jeśli myślisz że z pełnego autobusu wyjdzie 5 osób, bo tyle zajmuje wózek, bo ktoś w godzinach szczytu wybiera się w podróż z wózkiem zamiast chociażby nosidlem. No i to że w ogóle się wybiera w takich godzinach..
@vomalio: Tutaj też jest trochę inaczej niż to rozumiesz. Nie jest napisane, że musisz zwolnić miejsce zajmowane
Teraz ludziom totalnie o------o na punkcie tych przywilejów. Już któryś raz widzę tego typu dyskusje i za każdym razem mnie tak samo w-----a
@BajerOp: ale że co? Ktoś miał zrezygnować z jazdy autobusem i stracić wykupiony bilet bo madka?
@MPXD: nie prawo a jakiś wewnętrzny regulamin. Prawo nie ma nic do tego xD
@MPXD: Masz zwolnić, ale przysługuje Ci prawo do korzystania z autobusu. To co, masz wysiąść? To jest uregulowane gdzieś?