Aktywne Wpisy

JamesJoyce +9
#sztucznainteligencja #programista15k #programowanie
Boicie sie ai w konteksie pracy? Rozmawiam w pracy z programistami i nawet nie wiecie jak wielu koderow kompletnie wypiera ai.
Boicie sie ai w konteksie pracy? Rozmawiam w pracy z programistami i nawet nie wiecie jak wielu koderow kompletnie wypiera ai.

pearl_jamik +221
przestańcie podniecać się tą sztuczną raszplą holenderką, tu macie prawdziwą naturalną piękność.
#mediolan2026
#mediolan2026
źródło: mmrhs5xw9k7sseajw5kv8t2vzfbk35wc
Pobierz

@anonim1133: nie bardzo mam możliwość zorganizowania pokoju do pracy, mam wydzielona przestrzeń w salonie, odsłonięta wysoka szafka z Ikea ale dostęp jest dosyć prosty, a no i żona te dużo "korzysta" z tego że jestem w domu. Zakazanie jej "zostawienia mnie w spokoju" przez 8h może źle wpłynąć
@Cocomide: Usiądź, pogadaj. Głupia nie jest, zrozumie, że jesteś w pracy.
@Cocomide: Ale ty nie jesteś w domu tylko w pracy. Jak ja zacząłem pracować z domu to na początku były teksty w stylu, że w domu coś nie zrobione itp. Jak żona kiedyś pracowała w pracy to się zapytałem dlaczego nie wyjęła prania, które wstawiłem. Po tym się skończyło i teraz wie, że ja jestem w pracy.
@Cocomide: jak masz możliwość to wynajmnij biuro w coworku
@passage: w mieście nie mam coworku ale myślałem nad stworzeniem, chętnych mam.
A jak u Was z samotnością? Mirko starczy? ;)
Komentarz usunięty przez autora
Kiedyś siedzialem w osobnym pokoju, zamkniętym. Jeśli żona coś ode mnie chciała to miała pisać na komunikatorze i odpisywałem kiedy mogłem. To nawet nieźle działało.
Teraz próbuje pracować w salonie. Nie da się! Żona nie rozumie, że jestem w pracy. Wydaje się jej, że coś tam sobie klikam na kompie...
Heh ale nie będziemy wchodzić tu w sens Twojego związku bo jeśli Twoja zona nie zrozumiała za pierwszym razem zdania; „jestem w pracy nie przeszkadzaj mi” to już święty Boże nie pomoże. A tym bardziej koledzy z mikro.
Jaki jest sens pracy zdalnej kiedy musisz wynajmować biuro? xD
My z niebieskim prowadzimy dwie firmy- on chodzi do biura, ja pracuje w domu.
Mojej rodzinie nie można
Chyba dlatego ze ludzie mnie w-------ą.
Cieszę się ze pracuje w domu i życzę żeby tobie pracowało się równie komfortowo ;)
Jest duży sens. Nikt nie sterczy ci nad głową, pracujesz gdzie chcesz, kiedy chcesz i nie każdy mieszka w mieście > 300k żeby przebierać w ofertach stacjonarnych.
Komentarz usunięty przez autora
sony xm3