Aktywne Wpisy
piotr_p0lak +65
#nieruchomosci #warszawa #mieszkanie #pieniadze #inwestowanie #kredyt
Całe życie wychowałem się na wsi, rodzice którzy bogaci nie byli zbudowali duży dom, podwórko mam duże że można w piłkę jak na boisku grać. Nie rozumiem dlaczego polactwo tak bardzo zabiją się o te klitki dwupokojowe za 800 tys. Za taką cenę na wsi można zbudować ogromną chałupę.
Do pracy można dojeżdżać pociągiem lub samochodem. Zniósłbym dojazd 1-2h dziennie do pracy z wypisdowia do miasta,
Całe życie wychowałem się na wsi, rodzice którzy bogaci nie byli zbudowali duży dom, podwórko mam duże że można w piłkę jak na boisku grać. Nie rozumiem dlaczego polactwo tak bardzo zabiją się o te klitki dwupokojowe za 800 tys. Za taką cenę na wsi można zbudować ogromną chałupę.
Do pracy można dojeżdżać pociągiem lub samochodem. Zniósłbym dojazd 1-2h dziennie do pracy z wypisdowia do miasta,
toitakniemaznaczenia +138
mam dziś urodziny
#frenpill
#frenpill
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
Tradycyjnje #bekazgrubasow
I szacun dla #mirkokoksy
Komentarz usunięty przez autora
Jakie ćwiczenia wykonujesz na siłce, jestem właśnie na początku drogi która Ty już przebyłes :)
@koloalu: wszystko można ale czy warto? Wolne ciężary to najlepsze co jest na siłowni, a maszyny to wymysł by prztciągnąć kobiety.
-skad brałeś info na temat wykonywanych ćwiczeń
-biegales, czy tylko ten orbitrek na rozgrzewkę?
-dieta? Skąd brałeś rozpiskę
-85kg to twoja docelową waga? Ja chciałem do 90 zejść, bo wydawało mi się, że 85 to już trochę Oswiecim przy naszym wzroście.
@koloalu jak stoję no to wygląda jak widzisz na zdjęciu myślę że tragedii mega nie ma praktycznie nadmiar skóry został mi tylko na dole brzucha na reszcie ciała jest git. A z wolnym ciężarem masz taki plus, że praktycznie całe ciało ćwiczysz na maszynach praktycznie tylko wybrane mięśnie. Można