Wpis z mikrobloga

nsfw

Zawiera treści 18+

Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.

via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
@mako37: powiedz mi jak bardzo zle jest że skóra na brzuchu?
Jakie ćwiczenia wykonujesz na siłce, jestem właśnie na początku drogi która Ty już przebyłes :)
  • Odpowiedz
via Android
  • 2
@koloalu typowy trening siłowy składający się głównie z 3 bojów przysiad martwy i wyciskanie leżąc. Ze skóra pytania nie rozumiem xd ogólnie najważniejszy jest ujemny bilans kaloryczny, siłownia to głównie dodatek co pozwala zachować trochę więcej mięśnia. Pamiętaj najważniejsze to nie tracić zapału jak waga pokażę nagle kilogram więcej bo za 2 tygodnie może być półtorej kilograma mniej. No i powodzenia ( ͡º ͜ʖ͡º)
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
@mako37: że skóra chodzi mi o to czy bardzo widać jej nadmiar i czy kuje w oczy. A na siłowni mogę zastąpić ćwiczenia z wolnym ciężarem na ćwiczenia na maszynach? Bo powiem szczerze techniki nie mam żadnej a nie chce sobie krzywdy zrobić.
  • Odpowiedz
@mako37: więcej białeczka i ten brzuch też zejdzie.

A na siłowni mogę zastąpić ćwiczenia z wolnym ciężarem na ćwiczenia na maszynach?

@koloalu: wszystko można ale czy warto? Wolne ciężary to najlepsze co jest na siłowni, a maszyny to wymysł by prztciągnąć kobiety.
  • Odpowiedz
@mako37: Jestem trochę wyższy i startuje z podobnej wagi. Byłoby super jakbyś mógł odpowiedzieć:
-skad brałeś info na temat wykonywanych ćwiczeń
-biegales, czy tylko ten orbitrek na rozgrzewkę?
-dieta? Skąd brałeś rozpiskę
-85kg to twoja docelową waga? Ja chciałem do 90 zejść, bo wydawało mi się, że 85 to już trochę Oswiecim przy naszym wzroście.
  • Odpowiedz
via Android
  • 2
@ImInLoveWithTheCoco tak ja pisałem wcześniej to już praktycznie sama skóra została mam nadzieję że z czasem się ujędrni i będzie to lepiej wyglądało.

@koloalu jak stoję no to wygląda jak widzisz na zdjęciu myślę że tragedii mega nie ma praktycznie nadmiar skóry został mi tylko na dole brzucha na reszcie ciała jest git. A z wolnym ciężarem masz taki plus, że praktycznie całe ciało ćwiczysz na maszynach praktycznie tylko wybrane mięśnie. Można
  • Odpowiedz
via Android
  • 0
@miki4ever info z sieci na tagu masz fajny plan dla początkujących od Pana @Kasahara. Tak jak pisałem tylko orbiterek plus kroki. Dietę sam sobie układałem ściągnąłem fitatu i po prostu liczyłem to co jem starając się trzymać wysoko białko ponad 2g na kg ciała, a tak to jakieś przepisy z sieci wysokobiałkowe. Najlepiej jak nie masz problemu z monotonną dietą wtedy jest najłatwiej ( ͡º ͜ʖ͡º).
  • Odpowiedz