Aktywne Wpisy
Cozwykopem +30

Lolenson1888 +214
Nawiązując do tego wczorajszego wpisu, gdzie wywiązała się ciekawa dyskusja o tym, że Robert Makłowicz prywatnie nie jest wcale taki sympatyczny jak w mediach - jakie macie prywatne doświadczenia z polskimi celebrytami? xD U mnie tak:
1) Krzysztof Ibisz - miałem przyjemność zamienić słowo po koncercie w Radomiu, gdzie był konferansjerem. Po prostu mega gość, chyba moja ulubiona postać z kolorowych gazet
2) Kuba Wojewódzki - spotkany na stacji benzynowej. Szok,
1) Krzysztof Ibisz - miałem przyjemność zamienić słowo po koncercie w Radomiu, gdzie był konferansjerem. Po prostu mega gość, chyba moja ulubiona postać z kolorowych gazet
2) Kuba Wojewódzki - spotkany na stacji benzynowej. Szok,
źródło: FE64B69E-9077-4BD6-8308-8072DDE8BF81
Pobierz

5 dni do końca (╥﹏╥)
Rozdajo w tym linku dla was( ͡° ͜ʖ ͡°)
Dzisiejsza gra:
Dune 2000
Data wydania: Wrzesień 1998
Platformy: PC
Gatunek: RTS
Opis: Dune 2000 jest odnowioną wersją strategicznego hitu z przed lat Dune 2, który to uważany jest za pierwszego przedstawiciela gatunku RTS. Podobnie jak w pierwowzorze akcja osadzona została w realiach bestsseleru Franka Herberta „Dune”. W grze trzy wielkie rody: szlachetni Atrydzi, okrutni Harkonenowie oraz tajemniczy Ordosi toczą śmiertelną walkę o panowanie nad planetą Arrakis - kluczem do władzy w całym wszechświecie. Do podstawowych usprawnień tej wersji gry należą: wprowadzenie nowej 16-bitowej szaty graficznej, 27 zaktualizowanych i poprawionych misji, wprowadzenie opcji rozgrywki wieloosobowej, intuicyjny interfejs, nowe wstawki filmowe, dwie nowe jednostki (żołnierz z wyrzutnią rakiet i dostępny tylko w trybie Multiplayer człowiek z dudnikiem zwabiającym Czerwie) oraz usprawnienie funkcji sterowania sojusznikami, np. Fremenami lub Sabotażystami, którymi w podstawowej wersji gry nie można było kierować.
Źródło: https://www.gry-online.pl/
To tyle jak ktoś ma jakieś pomysły/uwagi to zapraszam do komentowania( ͡° ͜ʖ ͡°)
Oceny graczy PC:
Metacritic: 8,4
Gry-online: 8,7
#retrogaming #staregry #gry
źródło: comment_wpx770VcBYUnKfgEtVpMzMPUwv00MHuN.jpg
Pobierzźródło: comment_DJRJzg9numobdAsjR3FBYeRYl6VRDNCg.jpg
PobierzMożesz zapisać/wypisać się klikając na nazwę listy.
! @Krx_S @EsoGetsReal @BaNaNv13 @Dominias @Mandarlin @scoobydoopl @wielkilen @Gandezz @Gregin77 @omi_kron @RaknieborakzDojczow @wieczorx @Pepek160 @jamnig @ponik_kolny @Puccini @poprostumort @krullol @mocneAnaboliczne @CWhitePL @Renessa @wlochatyjoe @Vinet @rekoj @mam_tu_niezly_ubaw_ @dreszczykemocji @dajpandolara @wojtal567 @tomund
Przeczytałem po niej te opasłe książki
Jako ciekawostkę mając 5-10 lat mój sąsiad był 9 lat starszy i on mi pokazał dużo gier które pojawiły się w challenge( ͡° ͜ʖ ͡°)
Komentarz usunięty przez moderatora
źródło: comment_O8RoPU3zbPLoFoICMr6sF9CIZoaBP93W.jpg
Pobierz