Aktywne Wpisy
gymw8nhnzd +205
Izuniu (@izadamczyk #izadamczyk #izaadamczyk Iza Adamczyk) to jeszcze raz ale powoli:
Nie chcesz pracować na etacie, tylko we własnym "biznesie" ale jednak dostajesz od firmy tygodniówki i cieszysz się ze dostałaś ja dzień wcześniej? Nie chce być tym, który przekazuje złe informacje ale cos mi to przypomina obrzydliwe zatrudnienie...
Oczywiście ocenzurowana 3 cyfrowa kwota najprawdopodniej z 1 na początku ( ͡° ͜ʖ
Nie chcesz pracować na etacie, tylko we własnym "biznesie" ale jednak dostajesz od firmy tygodniówki i cieszysz się ze dostałaś ja dzień wcześniej? Nie chce być tym, który przekazuje złe informacje ale cos mi to przypomina obrzydliwe zatrudnienie...
Oczywiście ocenzurowana 3 cyfrowa kwota najprawdopodniej z 1 na początku ( ͡° ͜ʖ
Soothsayer +540
2 lata później klimy nadal nie ma, a nikt nie przyszedł ehhh sad
Ja wtf na mordzie i mówię że nie muszę się opalać macioro xD I sobie poszłam. Fakt nam bardzo jasna karnacje, nie mogę się opalać bo skóra mi się pali, smaruje się ciągle filtrem 50, inaczej od opalania się rozchoruje. Normalnie sobie człowiek idzie, nikomu nie wadzi a jakaś pulpeciara się czepia, to nie pierwszy raz ogólnie, ludzie często zwracają uwagę na kolor mojej skóry, szczególnie latem. C--j was to obchodzi xD. #gownowpis #bekazpodludzi
Komentarz usunięty przez autora
@sajko: jak serio tak odpowiedziałaś to zgniłem i props xD