Wpis z mikrobloga

via Wykop Mobilny (Android)
  • 195
Dlaczego ludzi w naszym kraju wszystko interesuje xD Idę sobie koło parku, stoją przedszkolanki, maciory w obcislych ciuchach i jedna do mnie:

wyglądasz jak córka mlynarza, co opalać się nie chce

Ja wtf na mordzie i mówię że nie muszę się opalać macioro xD I sobie poszłam. Fakt nam bardzo jasna karnacje, nie mogę się opalać bo skóra mi się pali, smaruje się ciągle filtrem 50, inaczej od opalania się rozchoruje. Normalnie sobie człowiek idzie, nikomu nie wadzi a jakaś pulpeciara się czepia, to nie pierwszy raz ogólnie, ludzie często zwracają uwagę na kolor mojej skóry, szczególnie latem. C--j was to obchodzi xD. #gownowpis #bekazpodludzi
  • 43
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 0
@metylomorfina: nie no to akurat moi rodzice zawsze jeszcze na mnie krzyczą, że mam się smarować bo dobrze wiedzą co się działo w dzieciństwie xD
  • Odpowiedz
@Spajkodron3000: odkąd za gówniaka się tak spaliłam nad morzem, że wylądowałam u lekarza z poparzeniem i gorączką to ja dziękuję xD Jaki filtr używasz btw? Mam swój ulubiony, ale szukam dla niego następcy
  • Odpowiedz
  • 1
@sajko: nienawidze słońca. Nie ogarniam jak można siedzieć na słońcu. W cieniu przy lekkim wiaterku - wypas. Ale kleic się od jakiegoś kremu i wystawiać cialo na słońce? Bleh. Fuj. Najgorsze jak muszę kosic trawę. Długie spodnie, czapka z daszkiem, zaciskam zęby i jechane. Samo się nie zrobi. Zimo wracaj.
  • Odpowiedz
@sajko do twarzy taki z Lirene ostatnio nawet wrzucałam pod tagiem kosmetyki. A do ciała jakiś balsam z Malibu czy inne no name. Ja w ogóle unikam wychodzenia w taka pogodę z chaty bo mi słabo jest od tego upału XD
  • Odpowiedz
@sajko: Miałam podobną sytuację, jak przechodziłam obok grupki łysych karków to jeden z nich do mnie się wydarł „Opal się blady k---------e” ( ͡° ʖ̯ ͡°) Miałam wtedy 15 lat, więc nie wiedziałam jak na to zareagować i uciekłam. Opalać się nie mogę, bo mam uczulenie...
  • Odpowiedz