Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 176
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@farmaceut: W grudniu, gdy według założeń tej ustawy sprzedawcy powinni najbardziej integrować się z rodziną to będą z---------ć 3/5 niedziel i to w największy ruch. Brzmi logicznie xD
  • Odpowiedz
@robvan: Nic takiego nie napisałem. Cały czas Ci daje alegorie gospodarza. Ten rząd jest gówniany bo pożycza. Otoczenie niema znaczenia. Na zachodzie potrafią działać i NIE POŻYCZAĆ, dlaczego u nas się nie da? Za biedni jesteśmy? Nie. Nie było by gdzie ukraść i trzeba by kuzynów pozwalaniać.
Oni w latach prosperity muszą pożyczać co jeśli przyjdzie kryzys? Który już widać w stanach i niemczech. Co wtedy? Trzeba będzie pożyczyć jeszcze
  • Odpowiedz
Powiedziałbym nawet że rodzaj rasizmu - klasizm?

@motaboy:

A jak PiS stawia wyższe grupy wykształcone jako swój cel walki politycznej to, to nie jest klasizm? Widzę już ten argument parukrotnie i zawsze się zastanawiam czy jak ludzie gardzą lekarzami czy nauczycielami przez wojenki polityczne PiSu czy to też nie jest klasizm, czy jednak klasizm występuje tylko w wersji mówienia, że ludzie dają się przekupować za własne pieniądze, hmmmm?
  • Odpowiedz
  • 0
@Sarza01 nie wiem dlaczego mnie wrzucasz do worka z entuzjastami zmian pisu. Napisałem tylko że nie widzę po wynikach niektórych branż że jest recesja w Polsce. Ale ciekawi mnie jedno. Bo takich mądrych słów używasz. Skoro zachód tak dobrze prosperuje to dlaczego jednocześnie zbliża się recesja? Bo tak myślisz wnioskuję po twoich wypowiedziach.
  • Odpowiedz
@gwidon997: z logicznego punktu widzenia, ten kto głosuje na pis jest normalnym człowiekiem, gdyż jest reprezentantem najliczniejszej grupy (podają, że nawet 48%). Każdy inny jest odstępstwem od tej normy. Nie mieści się w średniej. Czy jest lepiej rozumującym człowiekiem, to już inna kwestia, ale na pewno nie jest normalny.
  • Odpowiedz