Aktywne Wpisy
Milo900 +208

Tja88 +199
Przydałoby się jakieś amatorskie śledztwo w temacie finansów Majtczaków. Jeśli latami żyje się na pewnym poziomie, posiada duży dom, mieszkania, samochody, to utrzymanie tego i wyżywienie się na danym poziomie, pochłania ogromne pieniądze. Oczywiście w chwili, gdy firma prosperuje, to wystarcza na wszystko i jeszcze odłożyć się udaje, ale, jak wiemy, Rigello przez ostatni rok nie miało dobrej prasy i mogę się założyć, że wielu kontrahentów i odbiorców detalicznych przerzuciło się na inną kawę.
Tymczasem doszedł koszt prawnika. Większość ludzi prawdopodobnie nie wie, jakie to są koszty, gdy mówimy o kimś takim jak Bartosz Tiutiunik (do 1000 zł/h), a przecież rok w Dubaju też do tanich atrakcji nie należy.
Jest więc całkiem prawdopodobne, że oszczędności im topnieją i stąd te pozwy.
Naturalnie nie jest mi ich żal, bo pomagali osobie poszukiwanej czerwoną notą Interpolu, więc dla mnie mogą żreć nawet psią karmę.
¯\(ツ)/¯
#
Tymczasem doszedł koszt prawnika. Większość ludzi prawdopodobnie nie wie, jakie to są koszty, gdy mówimy o kimś takim jak Bartosz Tiutiunik (do 1000 zł/h), a przecież rok w Dubaju też do tanich atrakcji nie należy.
Jest więc całkiem prawdopodobne, że oszczędności im topnieją i stąd te pozwy.
Naturalnie nie jest mi ich żal, bo pomagali osobie poszukiwanej czerwoną notą Interpolu, więc dla mnie mogą żreć nawet psią karmę.
¯\(ツ)/¯
#
źródło: ad502245-e299-430f-bdc0-906c3fdf4c7f
Pobierz

#linux #windows #windows10
źródło: comment_A5I4Qff5nVAeNHFBwfNCdTHGqlPlly2L.jpg
PobierzKomentarz usunięty przez moderatora
I spoko, sam używam linuxa oraz walczę z tymi kompletnie podstawowymi problemami (mint z xfce świeżo po instalacji
@SamBeliar: Trochę zabawne. Na moim przykładzie drukarka HP. Oficjalne sterowniki na windzie drą #!$%@?ę, że tusze się skończyły i nie da się drukować. Otwarte sterowniki pod linuksem - drukuje od pół roku bez żadnego problemu xD
HP u mnie też działało na zasadzie, podłączono, skonfigurowano (przez USB), ale fakt: jest problem z GNU/Linuxem.
Metodą małych kroczków GNU/Linux zwycięży i wyzwoli użytkowników (od cenzury, koncentracji władzy spowodowanych barkiem własności programów i dostępu do kodu źródłowego, braku wolności i prywatności na zamkniętym oprogramowaniu).
@pyroxar: o to własnie chodzi - tak z 99% ludzi ma to w dupie, woli mieć działającą drukarkę niż wolność i grzebanie pół dnia po forach w celu wydrukowania byle dokumentu.
@pyroxar:
źródło: comment_xhX3yjQZuociP9phH4xDpAISM072u4Tc.jpg
PobierzNie zauważyłem. Kiedyś tak było. Obecnie podłączam drukarkę i od razu drukuje ¯\_(ツ)_/¯
@fervi: no tak, przecież mogę decydować co kupuje firma do której pójdę coś załatwić i muszę im akurat coś wydrukować.
O to własnie chodzi - typowe neckbeardy siedzące całe życie w piwnicy to tylko ułamek społeczeństwa i dobrze to widać po popularności linuxów na desktopie. Mam na PC i na nim nie narzekam bo wszystko mam już odpowiednio skonfigurowane*, ale na laptopie to jest jeszcze niestety nie ten etap gdy można zająć się spokojnie pracą a
@SamBeliar: jasne! W Windowsie też się nic nie zmieniło od 20stu lat ( ͡° ͜ʖ ͡°)
launching Photoshop/Autocad/3dsmax/etc...
Windows: 4s
Linux:
Komentarz usunięty przez autora