Aktywne Wpisy
hermie-crab +543
LadnyChlopczyk +22
#niebieskiepaski #rozowepaski #przegryw #mieszkaniedeweloperskie #mieszkanie #deweloperka #nieruchomosci #pracbaza #korposwiat #inzynieria
Mam mega ch*jową sytuację obecnie.
Lv.26, praca za ok. 6k netto, duża firma, inżynier.
Mam ponad rok doświadczenia w zawodzie. Może i bedzie potem wiecej ale inflacja zapiepr*a.
Nie chcę mieszkac z rodzicami, mieszkam już tak od skończenia studiów. Ceny za wynajem wiastach wojewodzkich sa po*ebane. Nie chcę tyle wydawać i tracić kasy, kosztem dorobienia się mieszkania samemu.
Największy problem w mieszkaniu
Mam mega ch*jową sytuację obecnie.
Lv.26, praca za ok. 6k netto, duża firma, inżynier.
Mam ponad rok doświadczenia w zawodzie. Może i bedzie potem wiecej ale inflacja zapiepr*a.
Nie chcę mieszkac z rodzicami, mieszkam już tak od skończenia studiów. Ceny za wynajem wiastach wojewodzkich sa po*ebane. Nie chcę tyle wydawać i tracić kasy, kosztem dorobienia się mieszkania samemu.
Największy problem w mieszkaniu
#asg #airsoft i #wojsko
Komentarz usunięty przez autora
Nie wiem czy brałeś udział w czymś takim bo ja tak.
Na pewno nie chodzi o to by się "pokazać"
Plusików starczy dla wszystkich (。◕‿‿◕。)
Powiesz co takiego zle zrobili?
Oni naprawdę spojrzeli na to zdjęcie i uznali ze świetnie wypadli? Przeciez nawet dziecko zorientuje się ze mimo tych samych mundurów to banda przebierańców z plastikowymi karabinami.
Nigdy chyba nie rozumiem tego parcia ASGejow na upodabnianie się do żołnierzy. W Ameryce mówią na to 'stolen valor' i nigdy nikomu by nie przeszło przez myśl żeby wpuścić taką bandę na poważna uroczystość państwową
@niebiesko-niebieski To są ludzie odrealnieni z przerosnietym ego żyjący we własnych urojeniach.