Aktywne Wpisy

Landmark +4
Z wiadomych przyczyn (aluminium jest kruche) założyłem stalowe felgi 16' i opony pasujące obwodem do poprzednich (było 205/50 R17, teraz 205/55 R16). Pomalowałem farbą hammerite na biało, co sądzicie? Mi się strasznie podoba połączenie niebieskiego z białym. Chciałem nawiązać do stylu WRC z lat 90. Prowadzi się słabo- czuć, że pływa na gumie, może nie jak łódka ale kajak na pewno. Przynajmniej przez progi zwalniające jedzie się z dwukrotnie większą prędkością. Żona
źródło: 6f27a913-54c3-4568-a2ce-e434b420dde9
Pobierz
ibleedforyou +3
nie jestem smutna ale dziwnie sie czuje jakos
jakbym zyla w symulacji jakiejs xd
jakbym zyla w symulacji jakiejs xd

Komentarz usunięty przez autora
Czy zdajecie sobie sprawę ile kilometrów nakręci tam kurier każdego dnia ?
Zazwyczaj jeden kurier obsługuje jeden konkretny paczkomat a takich ma kilka na mieście.
Bus załadowany, do takiego paczkomatu wiezie ze 100 paczek pewnie, z każdą z nich musi podejsc do czytnika, zczytać kod kreskowy i wtedy losowo otworzy mu
Tutaj albo kierowca szkoli dwóch albo faktycznie na takie byki dają więcej ludzi :)
@Marcosoccer: którego? Centrum Batory?
Właśnie znalazłem go na google maps i śmiechłem xD mając w pamięci jak wyglądał w lutym
źródło: comment_cyxLBL8KaVPlu3iNxhZIJY2Q5ErMzEDa.jpg
Pobierz@Marcosoccer: @spider: OK, znalazłem fotkę - musiałem obfocić tego bydlaka (ʘ‿ʘ)
źródło: comment_zLkkXd0n64x3pRHbWKnA7fAAUYzOR8Tb.jpg
PobierzSwoją drogą, chyba przyjaźniejsze dla klientów by było postawienie np. 4 mniejszych paczkomatów. Pod tym w Gdyni szczęśliwie nie miałem problemów, ale gdyby się trafiły przede mną 3 osoby, każda po 2-3 paczki to bym nie był zbyt radosny ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@enron: i każda paczka w innej części paczkomatu ( ͡° ͜ʖ ͡°)
źródło: comment_9xRQ6MdoMRSbcdMbXZxXFx4ptRuOoRFJ.jpg
Pobierz