Wpis z mikrobloga

@k0rdian obowiazkowo

JA #!$%@? JAK MNIE #!$%@?Ą TAKIE CIOTY, NO #!$%@?. O JAKI JA JESTEM WIELCE HARDKOROWY SMAKOSZ NAJPIKANTNIEJSZE NA SWIECIE OO JAKA DOBRA OSTRA, PODKREŚLAM OSTRA MUSZTARDA. ALBO „OO KUPIE SOBIE CZIPSY, ALE NIE JAKIEŚ SMACZNE, MUSZA BYĆ PIKANTNE, JESTEM LEPSZY BO JEM PIKANTNE A WY CO NADAL PAPRYCZKA CZY CEBULKA? JA #!$%@? WASABI, SMAKUJE JAK OCET Z PIEPRZEM ALE #!$%@?, NIEBO W GĘBIE, GDYBY BYŁO CIUT OSTRZEJSZE TO #!$%@?ŁBYM STAREGO
@mariner0s: Co ty #!$%@?, dżizas xD
Kupiłem te pasty, żeby doprawiać jedzenie rozsądną porcją, tak, by dało się zjeść, ale fakt, lubię ostre potrawy, ale nie obnoszę się z tym. Nie katuję ryja kosmiczną ilością papryczek do pierogów ruskich, bo tak xD Doprawiam po prostu. A powyższy post i degustacja ma na celu sprawdzenie i porównanie ostrości do powszechnie znanych papryczek, jak np. Jalapeno
@k0rdian: Ja jak to zrobiłem to przez 15 minut trzymałem język pod zimną wodą. No i nie zapomnij, że poznasz długość swoich jelit, bo ból będzie się przesuwał wzdłuż ( ͡° ͜ʖ ͡°).

Jeszcze pół słoiczka mi zostało. Smacznego ( ͡° ͜ʖ ͡°)