Aktywne Wpisy

yourgrandma +153
#wykopoweprzeboje
Zdecydowaliście, że następną kategorią będą ballady rockowe.
Tradycyjnie pod tym wpisem podawajcie swoje propozycje, które chcecie widzieć w konkursie.
WAŻNA PROŚBA:
Jak chcecie wstawić kilka utworów to błagam nie w postaci listy (nawet z linkami) tylko jako pojedyncze komentarze. Dodatkowo proszę o dopisanie, z jakiego serialu pochodzi piosenka dla formalności.
Zdecydowaliście, że następną kategorią będą ballady rockowe.
Tradycyjnie pod tym wpisem podawajcie swoje propozycje, które chcecie widzieć w konkursie.
WAŻNA PROŚBA:
Jak chcecie wstawić kilka utworów to błagam nie w postaci listy (nawet z linkami) tylko jako pojedyncze komentarze. Dodatkowo proszę o dopisanie, z jakiego serialu pochodzi piosenka dla formalności.
źródło: Ballady_r
Pobierz
dorszcz +164

@mentari: niby ktora opozycja? xD
Tak wiem bardzo słabe źródło ale nie mam teraz za bardzo czasu szukać innego. Ogólnie to było na Campusie 2022, nagranie z całego panelu masz dostępne w necie bez jakiejkolwiek manipulacji to chyba był panel z Hołownią jeszcze.
Mówił że niby Warszawa ma do 2050 roku spełnić założenia, nie wiem jak to ma zrobić jedno miasto XD Ale że jak będą rządzić domyślam się że Polską to o
Jakiego cudownego programu by PO nie miała to do wyborców PIS on nie trafi. Tyle lat działania propagandy tak im wbiła do głów stek bzdur i nadal wbija, że nie ma żadnej
Na pytanie co się stanie za 4 lata kiedy wróci pis czy pis bis z obietnicami i je zrealizuje do dziś nikt nie odpowiedział, rozumiem że to ma być ostatnie hurra Tuska i taki jest cel.
@janekplaskacz: nie pojdzie, Tusk 2023 to nie Tusk 2005, aktualnie Donald to socjalista tak jak pisowce. Widac to po jego propozycjach chociazby - kredyt 0%, doplaty do wynajmu, babcine itd.
i to nie dlatego, ze boi sie propagandy, a dlatego, ze w to wierzy
Nie rozumiecie co to przykład?
Pokazałem wam jak zostaną przykładowo przedstawione przeciwstawne propozycje wyborcom PIS przez pisowską propagandę, której wierzą jak cudownemu obrazkowi.
To jest argument na idiotyczne stwierdzenie, że program lub jego (oficjalny) brak ma wpływ na zdobycie większej ilości głosów. Nie, nie ma. PIS propagandowo zbudował ścianę, której żadna partia opozycyjna przejść nie może. Jeżeli macie pomysł jak to zrobić to proszę, PO i inni