Aktywne Wpisy
jazdaniebieski2023 +889
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

Farezowsky +280
Miesiąc temu ledwo dyszałem jak "biegłem" przez 1 minute a dzisiaj udało mi się zejść poniżej 40 minut przy 5km
Wciąż marszobiegi, dla innych to pewnie 2 strefa - ale jednak super tak się patrzy na własny progres i nawet bez jakiegoś konkretnego celu jest motywacja
#bieganie
Wciąż marszobiegi, dla innych to pewnie 2 strefa - ale jednak super tak się patrzy na własny progres i nawet bez jakiegoś konkretnego celu jest motywacja
#bieganie
źródło: Zrzut ekranu 2025-09-15 185414
Pobierz

Przed weekendem jeden z moich współpracowników wylądował na dywaniku u dyrektora swojego działu za nieodpowiedni strój. W związku z coraz większymi upałami odważył się założyć do pracy spodnie do kolan. Pracując przy biurku, praktycznie w piwnicy, bez żadnego kontaktu z klientem. Bo jak tak można, nie wypada, zero szacunku do miejsca pracy i współpracowników.
Ale jak panienki zakładają sukienki tak krótkie, że w trakcie wchodzenia po schodach centralnie widać im całe majty, to już dobrze, tak? Jak noszą kompletnie przezroczyste bluzeczki, że każdy pieprzyk na plecach można policzyć też?
Ktoś tu ewidentnie zapomina, że równość działa w OBIE STRONY.
Dzisiaj w krótkich spodniach do pracy przyszedł nie jeden, a jedenastu. Ponad połowa męskiej części załogi.
Już się odgrażają, że następnym razem przyjdą w spódniczkach ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Tak się walczy o równe prawa, moi mili!
#niebieskiepaski
@Aedemkun: a minute później sam byś za nich z---------l? Bo zatrudniając kolejnych oczekuj jeszcze większych "roszczeń", taki rynek pracownika
@LisListopadowy: zaczyna się jak zwykle niewinnie ...
źródło: comment_pQlxrx4gJUo8tGbqqpclS9Ipuu7lNf6U.jpg
PobierzKomentarz usunięty przez moderatora
@NexciaK:
Kpisz chyba...
Komentarz usunięty przez autora
tak sobie pisać możesz, dopóki sam tego nie doświadczysz. ja osobiście sam bym d---------ł takiemu januszowi szkolnictwa, bo nie daję sobą pomiatać, ale to nie zawsze wychodzi Ci na dobre.
Kiedyś mężczyzni woleli by umrzeć niż tak się poniżyć.
Komentarz usunięty przez autora
@Der_urologe: W Polsce jest wiecej kobiet na stanowiskach kierowniczych, niz na zachodzie.
@av18: pewnie nie, to jak z ta falsza czescia?
Pewnie mi wytłumaczysz ten patriotyczny wpis.
@av18: oj pisz, nie kryguj się :)