Wpis z mikrobloga

@Rumeq: kurde też się czaje na niego. Ta klamra jest z metalu czy z jakiegoś tworzywa? Chodzi o to żeby się zaraz nie zdarło czy porysowało.
  • Odpowiedz
via Android
  • 0
@b0Ls klamra jest solidna, sam pasek wygląda nieco gorzej niż się spodziewałem ale podejzewam ze jak skóra zacznie pracować to się ładnie wygładzi i zmienię. Automat działa spoko, chociaż Male nacięcia na pasku sprawiają wrażenie że jak ciśnień scisniesz i np napniesz brzuch, schylisz się, że puszcza. Obym się mylił ;)
  • Odpowiedz
via Android
  • 0
@b0Ls właśnie z ciekawości sprawdziłem (nie ubieralem go jeszcze) i wystarczy mocniej szarpnac i puszcza.. Ale lipa ;/
  • Odpowiedz
@Rumeq: większość automatów testujemy przed wysyłką, właśnie czy się nie rozpinają, zwróć uwagę czy ten wihajster, którym zaciska się klamrę na pasku jest ustawiony w skrajnej pozycji - wtedy siła docisku jest największa. Jeśli problem dalej występuje odezwij się na PW wymienimy pasek na taki, który się nie rozpina ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
via Android
  • 0
@Tomskor jest docisniety. Myślę że problem jest w znikomej perforacji paska i po prostu się slizga. No nic, chyba Wam odeślę i poproszę o wymianę na taki z klasyczna sprzaczka.
  • Odpowiedz
@Rumeq: PW jest zablokowane więc napisze tutaj, nie ma problemu wymienimy, tylko proszę doprecyzować, czy wymieniamy na automat, który będzie trzymać czy na coś z inną klamrą?
  • Odpowiedz
via Android
  • 0
A nie wiem czemu mam zablokowane. Z klamra, już wysłałem z formularzem model który mnie interesuje. Automatów już nie chce, jak Wasz się nie sprawdził to już chyba żadnemu innemu nie zaufam ;p
  • Odpowiedz