Aktywne Wpisy
dawig123 0
Szukam do swojej małej działalności pracownika - działalność w Katowicach, praca to obsługa klienta. Jedyne wymagania to Angielski B2, niemiecki B2, prawo jazdy, podstawy komputera wiadomo i tyle, doświadczenie niewymagane - ile byście takiemu pracownikowi zaoferowali? Wiem, że za minimalną nie ma szans przez niemiecki ale UoP i 5200-5500 brutto będzie ok myślicie?
#katowice #pracbaza #korposwiat #praca #niemiecki
#katowice #pracbaza #korposwiat #praca #niemiecki

źródło: temp_file5256611690359751319
Pobierz

W żadnej z tych wypowiedzi tego nie widzę.
Komentarz usunięty przez autora
Jak występuje problem, to najpierw o nim nie mówią wcale.
A jak już się nie da nie mówić, to zaczynają nagonkę na tych, którzy stanowią problem. I nagle się okazuje, że to nie ich postulat jest problemem, tylko oni sami.
Prosty lud klaska uszami, bo pasjami nienawidzi bliźniego swego i wszystkiego mu zazdrości. Więc jak mówią w TVP, że lekarze to nieroby i konowały, a nauczyciele
Jak się jest dobrym specjalistą, to raczej nie ma problemu aby to spieniężyć (jak w każdym zawodzie).
@Erektuser: i tu się mylisz. W tym proteście chodzi o nakłady na całą służbę zdrowia- 38mln ludzi dotyczy
Obstawiam około 50k na miesiąc przychodu gdzie podatków i kosztów będzie mniej niż połowa tej kwoty. Wydaje mi się, że powodów do narzekań nie ma :)
źródło: comment_HBeoC4g0Ioksp4tNn3knge9E5QseTANs.jpg
Pobierz@Erektuser: ale mnie śmieszy, że cokolwiek pis s-------i to trzeba dodać "po" xD To jest dopiero politpoprawność!