Wpis z mikrobloga

#anonimowemirkowyznania
Co się odwaliło to ja nawet nie XDD Dowiedziałem się od mojego znajomego że jego kolega zrobił ze dwa miesiące temu dzieciaka jakiejś małolacie na imprezie w klubie. Teraz ta zorientowała się że jest w ciąży i ponoć wypytuje ludzi o jego nazwisko ale nikt go tam nie znał i nagrań pewnie też już nie mają. Teraz boi się że przypadkiem spotka ją na ulicy a ta go rozpozna. Macie jakieś rady jakie można mu polecić bo stwierdził że jak nic nie wymyśli to przenosi się do innego miasta XDDD

Kliknij tutaj, aby odpowiedzieć w tym wątku anonimowo
Kliknij tutaj, aby wysłać OPowi anonimową wiadomość prywatną
Post dodany za pomocą skryptu AnonimoweMirkoWyznania ( https://mirkowyznania.eu ) Zaakceptował: Eugeniusz_Zua
Dodatek wspierany przez: Wyjazdy dla maturzystów
  • 202
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@whatsup666

A jeszcze lepsza jest sytuacja jak ojciec wie gdzie mieszka ta dziewczyna i dziecko a potem z boku obserwuje jak dorasta XDD

Wtedy może je trollować i np podrzucać mu jakieś listy, że mieszka w Indiach, nie może wrócić i że czeka aż go odnajdzie xD
  • Odpowiedz
ona moglaby sie zachować jak kobieta i wziasc odpowiedzialność za swe czyny a nie wypytywac klupie nieodpowiedzialna pipa

@Loginsrogim: Skoro szuka tego faceta znaczy to, że chce urodzić - czyli wziąć tą odpowiedzialność: urodzić, wychować. A gościu powinien swoją część odpowiedzialności, choćby finansowej również wziąć na siebie, nie sądzisz?
  • Odpowiedz
Albo nie chce się wiązać z szonem dającym po kątach w klubach

@whatsup666: Czy można się bardziej samo zaorać? ja bym szonów ruchających się po klubach kijem nie dotknął ale to może dlatego że ja mam coś czego ten koleś nie miał. Rigcz.
  • Odpowiedz
@Namarin: Ale ja nie mówie że nie zrobił źle bo zrobił. Tylko mi chodzi o to że przyznając się do winy po prostu sobie osobiście zaszkodzi i tyle. Myśli po prostu o swoim tyłku a reszte ma gdzieś. To nie jest odosobniony przypadek bo takie sytuacje dzieją się cały czas i tylko różowe mają wtedy przesrane więc to one powinny być bardziej uważne.
  • Odpowiedz
OP: @Namarin: Ale dopóki go nie złapią jest wolnym człowiekiem. Ty jak byś zaruchał przypadkową dziewczyne w klubie i okazało się że jest w ciąży i cię nie zna to byś od razu się przyznał i przyszedł z kwiatami ? XDD Po co mu ten problem ?

Ten komentarz został dodany przez osobę dodającą wpis (OP)
Zaakceptował: Eugeniusz_Zua}

• Odpowiedz
Ty jak byś zaruchał przypadkową dziewczyne w klubie i okazało się że jest w ciąży i cię nie zna

@AnonimoweMirkoWyznania: Taka sytuacja nie miała by miejsca bo jak wyżej wspomniałem, jestem o wiele mądrzejszy od ziomka twojego ziomka i nie rucham przypadkowych lachonów :)
  • Odpowiedz