Wpis z mikrobloga

#anonimowemirkowyznania
Co się odwaliło to ja nawet nie XDD Dowiedziałem się od mojego znajomego że jego kolega zrobił ze dwa miesiące temu dzieciaka jakiejś małolacie na imprezie w klubie. Teraz ta zorientowała się że jest w ciąży i ponoć wypytuje ludzi o jego nazwisko ale nikt go tam nie znał i nagrań pewnie też już nie mają. Teraz boi się że przypadkiem spotka ją na ulicy a ta go rozpozna. Macie jakieś rady jakie można mu polecić bo stwierdził że jak nic nie wymyśli to przenosi się do innego miasta XDDD

Kliknij tutaj, aby odpowiedzieć w tym wątku anonimowo
Kliknij tutaj, aby wysłać OPowi anonimową wiadomość prywatną
Post dodany za pomocą skryptu AnonimoweMirkoWyznania ( https://mirkowyznania.eu ) Zaakceptował: Eugeniusz_Zua
Dodatek wspierany przez: Wyjazdy dla maturzystów
  • 202
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

OP: @Doomino: Ale on właśnie chce uciec żeby poznać jakąś fajną dziewczyne i z nią założyć rodzine. Bo większość kobiet w jego wieku jak się dowiedzą że ma dziecko nie będą chciały z nim być, bo zawsze w jego życiu będzie to dziecko.

Ten komentarz został dodany przez osobę dodającą wpis (OP)
Zaakceptował: Eugeniusz_Zua}

• Odpowiedz
@Fenoloftaleinowy_Chrabaszcz testy na ojcostwo ( ͡° ͜ʖ ͡°) obydwoje tutaj z-----i, i nie ma co tego ukrywać, ale nie oznacza to, że nagle ktoś może uciec, bo "nie ma dowodów". Nie ma pewności, czy on jest ojcem? Badania DNA, opłacone na pół z potencjalnym ojcem i matką, wynik pozytywny - dowód jest, wynik negatywny - oddanie wydanej kwoty facetowi i tyle, w świetle prawa niewinny.
  • Odpowiedz
@harpiowata: ale żeby był test na ojcostwo trzeba mieć DNA obu gołąbeczków. Tu się zgodzić nie moge, bo on miał okazje, ona wybór. On skorzystał z okazji, ona źle wybrała. Są gumki, tabletki, wkładki domaciczne, ale ona chciała się rozerwać i ma. Ale żeby nie było, że jestem jakimś szowinistą. Mam nadzieje, że go złapie żeby się nauczył, że gumki to nie ozdoba
  • Odpowiedz
@AnonimoweMirkoWyznania: Pewnie wiele go odrzuci z faktu bycia młodym ojcem, ale myśle, że przesadza z myśleniem, że żadnej z tego powodu nie znajdzie. Typiarka puszczając sie w klubie powinna sie liczyć z tym, że zostanie samotną matką. Obecne państwo raczej o nią finansowo zadba, więc o nią niech sie nie martwi. Ale dzieciak jego krew będzie miał raczej kiepskie życie bez ojca, ale jak on bez kitu będzie mógł żyć
  • Odpowiedz
@Fenoloftaleinowy_Chrabaszcz hmm, czemu facet nie może podjąć się wazektomii czy nosić prezerwatyw? Niektóre kobiety zwyczajnie nie mogą stosować antykoncepcji hormonalnej, czy po prostu nie chcą (meh), nie oznacza to że druga strona powinna olać to. Poza tym, można kogoś okłamać, że się bierze hormony - i co, wtedy ma się wymówkę? W takich sytuacjach odpowiedzialność za antykoncepcje bierze jedynie facet. No chyba, że zaufa jakieś lasce którą "zna" 30 minut...
Plz,
  • Odpowiedz
@harpiowata: ale przeczytaj jeszcze raz co napisałem, a w szczególności 2 ostatnie zdania. A tu taki przykład lepiej obrazujący sytułacje. Ktoś ci porysował samochód, kto ponosi konsekwencje? W teorii właściciel i sprawdza, w praktyce tylko właściciel, chyba, że złapią sprawce. Sprawca mógł tego nie robić albo może go ruszyć sumienie, ale może też mieć to gdzieś. No i co w takiej sytułacji może zrobić poszkodowany? Albo szukać sprawcy, albo być
  • Odpowiedz
@RozowyPaskud tylko rozowy moglby napisac cos takiego. A malolata co? Ruchala sie bez wiedzy ze moze zajsc w ciaze bo byla pijana/napalona i to nie jej wina ? On zapilil a ona mu dala.
  • Odpowiedz
  • 2
@AnonimoweMirkoWyznania proponowałabym aby się zainteresował tematem. I po urodzeniu dziecka złożył wniosek o ustalenie ojcostwa i zrobił test DNA. Jak to jego to niech płaci jak należy, a jak nie jego to będzie miał święty spokój forever.
  • Odpowiedz
@Fenoloftaleinowy_Chrabaszcz no spoko, ale porysowany samochód można oddać do lakiernika i tyle. Z dzieckiem jest jednak trochę trudniej :D Więc analogia strasznie głupia. Możemy tutaj przedstawić milion innych sytuacji, powiedzmy że - ktoś Ci zabił członka rodziny. W teorii to Ty ponosisz konsekwencje, jeśli złapią sprawcę - to i on. Jego jednak nie musi ruszyć sumienie, może to olać. No i kto jest winny sprawy? ( ͡° ͜ʖ ͡
  • Odpowiedz