Aktywne Wpisy

WarmianinPodlaski +314
Jak myślicie dokąd mogą posunąć sie deweloperzy w swojej propagandzie ? podsyłam baner w centrum Legnicy który zrobił na mnie wielkie wrażenie XD #nieruchomosci
źródło: 1000016805
Pobierz
AST0N +34
Jakbyśmy chcieli zrobić bingo z samymi sztandarowymi tekstami Milana, to byłoby ciężko, bo do bingo trzeba by wrzucić przynajmniej 9 tekstów, a ja odnoszę wrażenie, że on w kółko mówi ich tylko 5 xD
- Ja Ci powiem sceze, nie będę kłamał
- Ty mi się podobas najbardziej
- Chciałbym z tobom twozyć parę
- No jo
- Ja Ci powiem sceze, nie będę kłamał
- Ty mi się podobas najbardziej
- Chciałbym z tobom twozyć parę
- No jo

Co się odwaliło to ja nawet nie XDD Dowiedziałem się od mojego znajomego że jego kolega zrobił ze dwa miesiące temu dzieciaka jakiejś małolacie na imprezie w klubie. Teraz ta zorientowała się że jest w ciąży i ponoć wypytuje ludzi o jego nazwisko ale nikt go tam nie znał i nagrań pewnie też już nie mają. Teraz boi się że przypadkiem spotka ją na ulicy a ta go rozpozna. Macie jakieś rady jakie można mu polecić bo stwierdził że jak nic nie wymyśli to przenosi się do innego miasta XDDD
Kliknij tutaj, aby odpowiedzieć w tym wątku anonimowo
Kliknij tutaj, aby wysłać OPowi anonimową wiadomość prywatną
Post dodany za pomocą skryptu AnonimoweMirkoWyznania ( https://mirkowyznania.eu ) Zaakceptował: Eugeniusz_Zua
Dodatek wspierany przez: Wyjazdy dla maturzystów
No i się zdziwił, a Ty próbujesz obarczyć winą dziewczynę xD masz jakieś skłonności redpillskie, czy jak?
@Fenoloftaleinowy_Chrabaszcz:
@2phonepiotrus: wynika to z tego, że mężczyzna musi te kobiety podrywać/zdobywać, a kobieta nie musi robić nic poza wyrażaniem zgody. Po prostu bycie dziwką jest banalnie proste, bycie "alfą zdobywcą"(chociaż k------z to lepsze określenie) już nie.
nawet nie wiem co to za ustrojstwo
ale ty czytasz moje komentarze, czy tylko stukasz w klawiature co ci przyjdzie do głowy? W wielkim skrócie: kobieta zawsze w takich sytułacjach jest na przegranej pozycji, mężczyzna tylko wtedy kiedy go złapią, bo nie musi się przyznawać do dziecka jeśli nie chce, świadczy to tylko o jego moralności. On jeszcze nic nie stracił, ona tak. W
Komentarz usunięty przez autora