Wpis z mikrobloga

#anonimowemirkowyznania
Co się odwaliło to ja nawet nie XDD Dowiedziałem się od mojego znajomego że jego kolega zrobił ze dwa miesiące temu dzieciaka jakiejś małolacie na imprezie w klubie. Teraz ta zorientowała się że jest w ciąży i ponoć wypytuje ludzi o jego nazwisko ale nikt go tam nie znał i nagrań pewnie też już nie mają. Teraz boi się że przypadkiem spotka ją na ulicy a ta go rozpozna. Macie jakieś rady jakie można mu polecić bo stwierdził że jak nic nie wymyśli to przenosi się do innego miasta XDDD

Kliknij tutaj, aby odpowiedzieć w tym wątku anonimowo
Kliknij tutaj, aby wysłać OPowi anonimową wiadomość prywatną
Post dodany za pomocą skryptu AnonimoweMirkoWyznania ( https://mirkowyznania.eu ) Zaakceptował: Eugeniusz_Zua
Dodatek wspierany przez: Wyjazdy dla maturzystów
  • 202
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@AnonimoweMirkoWyznania: Borze... nikt mu się nie będzie kazał wiązać z tą kobietą. Nie można karać dziecka za to że trafili mu się tacy rodzice. Oboje są tak samo winni, nie zapłodniła się sama. Argument że będzie miał zniszczone życie jest ujowy xD sam sobie to zrobił. Dziecko bez ojca będzie miało nawet gorzej
  • Odpowiedz
bo jak kobieta daje na lewo i prawo to jest k-----ą, a jak facet rucha na lewo i prawo to jest alfą zdobywcą.

@2phonepiotrus: wynika to z tego, że mężczyzna musi te kobiety podrywać/zdobywać, a kobieta nie musi robić nic poza wyrażaniem zgody. Po prostu bycie dziwką jest banalnie proste, bycie "alfą zdobywcą"(chociaż k------z to lepsze określenie) już nie.
  • Odpowiedz
@2phonepiotrus: > masz jakieś skłonności redpillskie

nawet nie wiem co to za ustrojstwo

ale ty czytasz moje komentarze, czy tylko stukasz w klawiature co ci przyjdzie do głowy? W wielkim skrócie: kobieta zawsze w takich sytułacjach jest na przegranej pozycji, mężczyzna tylko wtedy kiedy go złapią, bo nie musi się przyznawać do dziecka jeśli nie chce, świadczy to tylko o jego moralności. On jeszcze nic nie stracił, ona tak. W
  • Odpowiedz