Wpis z mikrobloga

#anonimowemirkowyznania
Co się odwaliło to ja nawet nie XDD Dowiedziałem się od mojego znajomego że jego kolega zrobił ze dwa miesiące temu dzieciaka jakiejś małolacie na imprezie w klubie. Teraz ta zorientowała się że jest w ciąży i ponoć wypytuje ludzi o jego nazwisko ale nikt go tam nie znał i nagrań pewnie też już nie mają. Teraz boi się że przypadkiem spotka ją na ulicy a ta go rozpozna. Macie jakieś rady jakie można mu polecić bo stwierdził że jak nic nie wymyśli to przenosi się do innego miasta XDDD

Kliknij tutaj, aby odpowiedzieć w tym wątku anonimowo
Kliknij tutaj, aby wysłać OPowi anonimową wiadomość prywatną
Post dodany za pomocą skryptu AnonimoweMirkoWyznania ( https://mirkowyznania.eu ) Zaakceptował: Eugeniusz_Zua
Dodatek wspierany przez: Wyjazdy dla maturzystów
  • 202
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

via Wykop Mobilny (Android)
  • 3
@AnonimoweMirkoWyznania: Jaką ma typ brać odpowiedzialność za całkiem prawdopodobnie nieswoje dziecko xD To równie dobrze niech ona bierze odpowiedzialność za to, że się puściła i nie szuka ojca, skoro go nie zna.
  • Odpowiedz
@AnonimoweMirkoWyznania: Ja to bym wolała faceta z dzieckiem które wychowuje jak człowiek, niż założyć rodzinę z kimś kto zostawi mnie i nasze dzieci jak tylko mu się odwiedzi xD
Szkoda tylko że swoją potencjalną żonę i dziecko będzie oklamywal a prawda o nim wyjdzie na jaw dopiero jak nowa piękna rodzinka nie spełni jego oczekiwań i też s-------i (co się niewątpliwie stanie, bo takie kłamliwe puszczalskie jednostki się nie zmieniają).
  • Odpowiedz
@Namarin: Albo nie chce się wiązać z szonem dającym po kątach w klubach XDD Co mu to da że się przyzna ?? Tylko i wyłącznie alimenty i dodatkowo nie znajdzie sobie fajnej dziewczyny bo większość jak się dowie że ma dziecko nie będzia chciała z nim być.
  • Odpowiedz
@piwniczak skoro jest na tyle głupi, aby zaufać, i nie zapobiec ewentualnej ciąży czy chorobie wenerycznej... cóż, selekcja naturalna

@harpiowata: rozumiem, ze o zgwalconej kobiecie powiesz "skoro byla taka glupia zeby w spodniczce wracac przez taka niebezpieczna dzielnice..."
  • Odpowiedz
@harpiowata: to zalozmy stara babunka ktora dala swoje ostatnie oszczednosci randomowi ktory przedstawil sie jako wnuczek z ameryki? "skoro byla taka glupia to niech ginie"?
Piekny przyklad obwiniania ofiary i nie ma znaczenia czy chodzi o oszustwo czy gwalt, to co robisz jest po prostu ohydne
  • Odpowiedz