Wpis z mikrobloga

#anonimowemirkowyznania
Co się odwaliło to ja nawet nie XDD Dowiedziałem się od mojego znajomego że jego kolega zrobił ze dwa miesiące temu dzieciaka jakiejś małolacie na imprezie w klubie. Teraz ta zorientowała się że jest w ciąży i ponoć wypytuje ludzi o jego nazwisko ale nikt go tam nie znał i nagrań pewnie też już nie mają. Teraz boi się że przypadkiem spotka ją na ulicy a ta go rozpozna. Macie jakieś rady jakie można mu polecić bo stwierdził że jak nic nie wymyśli to przenosi się do innego miasta XDDD

Kliknij tutaj, aby odpowiedzieć w tym wątku anonimowo
Kliknij tutaj, aby wysłać OPowi anonimową wiadomość prywatną
Post dodany za pomocą skryptu AnonimoweMirkoWyznania ( https://mirkowyznania.eu ) Zaakceptował: Eugeniusz_Zua
Dodatek wspierany przez: Wyjazdy dla maturzystów
  • 202
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

via Wykop Mobilny (Android)
  • 46
@AnonimoweMirkoWyznania: Ja bym zrobił tak: zdobył jej numer, zadzwonił i powiedział, że dziecko powinno mieć ojca i powinniśmy spróbować, a jak nam nie wyjdzie to chociaż być dla niego rodzicami. Ale może jestem staroświecki.
  • Odpowiedz
@CoYoT:
Nie staroświecki tylko głupi. Rodzinę zakładać z małolatą która daje d--y na lewo i prawo nieznajomym facetom ?(°°
  • Odpowiedz
  • 106
@AnonimoweMirkoWyznania Mógłby np zachować się jak facet i ponieść odpowiedzialność za swoje czyny ¯\(ツ)/¯

@RozowyPaskud:

Propaganda, że mężczyzna musi brać odpowiedzialność w imię niczego kompletnie z d--y. Jak ja tym gardzę... mężczyzna to, mężczyzna tamto.
  • Odpowiedz
Tylko on tego nie chce bo spieprzy sobie życie

@AnonimoweMirkoWyznania: A potem chodzą tacy po świecie, sam pewnie z samotną matką nigdy w życiu się nie zwiąże, ale to że sam ma dziecko, którego nie chce nawet utrzymywać? Co tam :D. A w ogóle to nie używać prezerwatyw w XXI wieku to trzeba mieć coś z głową.
  • Odpowiedz
  • 14
@janeeyrie: samotne matki to w 99% ameby dające d--y nieodpowiednim osobom i nie dbające o zabezpieczenie :)

• Odpowiedz
@KCPR A ja gardze tym, że miał jaja tylko wtedy gdy trzeba było przelecieć dziewczynę, a odpowiedzialność nie jest w imię niczego, sama się nie zapłodniła więc i ona i on nie zadbali o zabezpieczenie więc oboje muszą ponieść tego konsekwencje.
  • Odpowiedz
@AnonimoweMirkoWyznania:

posłuchaj mnie uważnie, jutro o 19:45 masz samolot do meksyku.
Bilet wyśle Ci zaraz na e mail. Gdy wyjdziesz z lotniska pod czerwoną budką telefoniczną jest skrytka,
otwórz ją tajnym hasłem : hajduszoboszlo. W niej znajdziesz nowy dowód osobisty,
3000 pesos i kluczyki do mieszkania na przeciwko. Od dziś
  • Odpowiedz
OP: @putinex: Ale to piętno będzie miała bez różnicy czy ten gościu się przyzna czy nie. Zaraz wszyscy będą wiedzieć że jest w ciąży a dziecko zrobione w klubie niewiadomo z kim XDD W sumie to tylko 3-4 osoby wiedzą o tym kim jest ojciec może mu się uda z tego wyjść.

Ten komentarz został dodany przez osobę dodającą wpis (OP)
Zaakceptował: Eugeniusz_Zua}

• Odpowiedz