Jeszcze nie ma 12, a mnie juz krew zalała. Mireczki, co mam zrobić z pracownicą która przyjęła płatność w czekoladowych euro? Sklep z Zgorzelcu więc często przyjeżdżają Niemcy i płacą w euro. Dziewczyna z Ukrainy, pracowała od 4 dni. Kwota to prawie 300 zł więc sporo. Macie jakieś pomysły?
@Angil230: Masakra... A oszustwo i tak bym zgłosił - to Ty masz się czego wstydzić, czy Ona? ( ͡°͜ʖ͡°) Ktoś kto robi taki numer musi być wyjątkowo wyrachowany.
@Angil230: Leć na policje jak masz nagranie. Jak na moje to działanie z premedytacja i chęć oszustwa. To tak, jakby zapłacili falsyfikatami licząc, że przejdzie. Raz się uda raz nie. A ją bym zostawił, po takim zdarzeniu będziesz miał pracownika miesiąca.
Dobra, okazało się, że zakupy zrobiła jakaś babka około 50, ale mówiła po polsku więc jest szansa. Dziewczyna popłakała się jak jej pokazałem, że te pieniądze są z czekolady. Te 296 zł to dla niej ogromna kwota której nie wyśle do domu, dogadaliśmy się, że weźmie więcej godzin żeby nie potrącać z pensji. Jak skończy zmianę to idziemy na komisariat zgłosić sprawę.
@Angil230 typie jak to nie bait to masz obowiazek zglosic temat na policje. Za wprowadzanie falszywej waluty do obiegu jest od 1 do 10 lat. A dziewxzyne wez zostaw w spokoju - biedna pewnie nie widziala w zyciu metalowych pieniedzy, tam na Ukrainie to maja te hrywny tak #!$%@? podrukowane/wybite ze nic dziwne ze wydawalo sie jej ze to prawdziwe ojro. Bylo grubo, jakby ta kobieta co nimi zaplacila poszla do pierdla:d
Coś tu śmierdzi. 300 ziko to jakieś 70 euro. Tych #!$%@? monet nawet po 2 musiałoby być ponad 30. Nie można być takim dzbanem ze wziąć worek czekolady i myśleć ze to metal. Może z 10 euro bym uwierzył
#pracbaza #ukraina #euro #pieniadze #oszukujo #zalesie #bekazpodludzi #logikarozowychpaskow
Komentarz usunięty przez moderatora
Dobra zazutka, #!$%@? o 300 cebulionow robić inbe xd weź daj jej upomnienie i tyle po następnej takiej akcji wywal
.gif
Komentarz usunięty przez moderatora
Bylo grubo, jakby ta kobieta co nimi zaplacila poszla do pierdla:d