Wpis z mikrobloga

Jeszcze nie ma 12, a mnie juz krew zalała. Mireczki, co mam zrobić z pracownicą która przyjęła płatność w czekoladowych euro? Sklep z Zgorzelcu więc często przyjeżdżają Niemcy i płacą w euro. Dziewczyna z Ukrainy, pracowała od 4 dni. Kwota to prawie 300 zł więc sporo. Macie jakieś pomysły?

#pracbaza #ukraina #euro #pieniadze #oszukujo #zalesie #bekazpodludzi #logikarozowychpaskow
A.....0 - Jeszcze nie ma 12, a mnie juz krew zalała. Mireczki, co mam zrobić z pracow...

źródło: comment_s0k7O5DcWSfyKjaFgdu00lmO0MfJOnuy.jpg

Pobierz
  • 145
  • Odpowiedz
@Angil230: upomnieć i przestrzec przed oszustami, wytłumaczyć w jaki sposób mogą chcieć jeszcze oszukać. I tyle, tyle by zrobił normalny pracodawca. Tak jak ostatnio w Londynie kelner podawać wino za kilka tysięcy funtów zamiast za kilka stów, szef nie robił inby a jeszcze opisał sytuację na FB jako dość śmieszną.
  • Odpowiedz
@przegrany_przegryw: zgadzam się z Tobą, ale też musisz zauważyć, że ty jako fachowiec zarabiasz powiedzmy 2-3 razy więcej i generujesz nieporównywalnie większy zysk swoją pracą. Tutaj bardziej myślenie typu - jak kobieta jest tak głupia, że dała się zrobić w "czoko", to szczęście, że wyszło na takich drobnych* sumach.
Gdybyś ty rozwalił to wszystko co mówisz w pierwszym tygodniu pracy, to też szef by rozważał dalszą współpracę.

*(nie wiemy co za
  • Odpowiedz