Aktywne Wpisy

Towarzysz_Sobaka +14
#raportzpanstwasrodka
Witajcie spieszę do was małym updatem na gorąco co u Filipka?
Ten niedobry, nikczemny Wykop wyciągnął dłoń Filipowi pomagając stanąć samodzielnie na nogi.
Ogarnąłem Filipowi pracę w moich okolicach i nocleg.
Jutro Filip wybiera się z Londynu na Walijską prowincje. I będzie cross z niedbrym wykopkiem (Żart dla tych którzy nie potrafią wyczuć Ironii).
Ostatnimi czasy namnożyło się sporo pytań pod adresem Filipa. Z tego powodu będzie organizowany livesreeam gdzie Filip będzie mógł odpowiedzieć na wasze pytania.
Witajcie spieszę do was małym updatem na gorąco co u Filipka?
Ten niedobry, nikczemny Wykop wyciągnął dłoń Filipowi pomagając stanąć samodzielnie na nogi.
Ogarnąłem Filipowi pracę w moich okolicach i nocleg.
Jutro Filip wybiera się z Londynu na Walijską prowincje. I będzie cross z niedbrym wykopkiem (Żart dla tych którzy nie potrafią wyczuć Ironii).
Ostatnimi czasy namnożyło się sporo pytań pod adresem Filipa. Z tego powodu będzie organizowany livesreeam gdzie Filip będzie mógł odpowiedzieć na wasze pytania.

jmateuszj +289

Data premiery (pls) HYPE
Trailerek HYPE
Kojima HYPE HYPE HYPE
29 Maja 12:30 albo 30 Maja 00:30 naszego czasu (Japoński twitter KJP podaje 5月30日(日本時間) więc nie wiem czy to znaczy 5:30 czy 17:30 ich czasu)
https://twitter.com/KojiPro2015_EN/status/1132953645119442946
#ps4 #deathstranding #gry
Komentarz usunięty przez autora
źródło: comment_LR7WC7HiTh1NgiKcEBMs9etln67viZVg.jpg
Pobierz30 Maja w Japonii, 29 w USA. Europa kto wie, trzeba będzie siedzieć cały dzień na twitterze.
Pewnie będa sie bawić aż poznamy godzine dzień przed czy pare godzin.