Aktywne Wpisy

XkemotX +437
Nie warto pomagać ludziom #zalesie #w---w #inpost
Otrzymałem dzisiaj paczki z Chin w swojej skrytce, spieszyłem się więc wyjąłem wszystko co było w paczkomacie bo miałem kilka przesyłek. Okazało się że Inpost wsadził tam z jakiegoś powodu paczkę jakiejś kobietki, zwykły biały karton bez oznaczeń. Otwieram w domu paczki i zdziwienie że mam czyjąś rzecz, w środku jest fakturka z nr tel kobiety więc od razu do niej piszę
Otrzymałem dzisiaj paczki z Chin w swojej skrytce, spieszyłem się więc wyjąłem wszystko co było w paczkomacie bo miałem kilka przesyłek. Okazało się że Inpost wsadził tam z jakiegoś powodu paczkę jakiejś kobietki, zwykły biały karton bez oznaczeń. Otwieram w domu paczki i zdziwienie że mam czyjąś rzecz, w środku jest fakturka z nr tel kobiety więc od razu do niej piszę
źródło: temp_file6479197661783178535
Pobierz
HoroLive +36
Zdecydowaliśmy się robić dziecko przy 2 lekko powyżej minimalnej krajowej oboje po 4,2k. Plusem jest to, że mam własne M 2 pokoje, a żona pół domu i pół działki. No ale mam nadzieję, że wyżyjemy. Podejrzewam, że bardzo dużo osób ma lepiej od nas, zwłaszcza z wypłatami a są sknerami i egoistami i się nie decydują. #dzieci #zwiazki #rodzina #dom

Obstawiam dzieci poniżej 15 roku życia.
Ale generalnie to jest jakaś j----a abominacja, to jaki poziom prezentują obecnie nastolatki i mniejsze dzieci. Na nas, rocznik 93 się ciągle stękało, że debile, że nic nie osiągną, że nic nie umiejo. Mija 15 lat i przy obecnych dzieciakach większość z nas to są j----e tytany intelektu i ogłady z mensy.
Rozniczkowanie,calkowanie to juz material na studia
I to na studia matematyczne/techniczne...
Nie ma znaczrnia jakie to sa ksiazki: jest cos takiego jak klucz. Jedna interpretacja,jedne zadania.
Po co mam czytac,jak wystarczy ogarnac dobre streszczenia?
Dotyczy to zarowno Pana Tadeusza,jak i Harrego.
Schemat ten sam. Moim zdaniem w tym jest problem.