Wpis z mikrobloga

Jak myślicie że za te 20lat w tym kraju coś się zmieni, bo że dorośnie nam nowe YNTELYGENTNE nie wypaczone komuną pokolenie a obecne mochery wymrą to tylko podrzucę tu screena z "na czasie" i TOP1 polskiego YT ukazujący jaką mamy obecnie młodzież ( ͡° ʖ̯ ͡°)

#wybory #patologia #youtube

Qbanek1 - Jak myślicie że za te 20lat w tym kraju coś się zmieni, bo że dorośnie nam ...

źródło: comment_SpA89oOyx2NMN7JXBIyZ132VdrB7rB28.jpg

Pobierz
  • 68
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@WaveCreator: dalej też dobre smaczki xD "UCZĘ KRUSZWIKA RAPOWAĆ *BEKA*" "JAK NAJLEPIEJ SPĘDZIĆ WAGARY" i tego typu g---o dostosowane do poziomu współczesnych odbiorców ¯\_(ツ)_/¯
  • Odpowiedz
@Qbanek1: Ten uczuć gdy miałem cały czas przekonanie że to moje pokolenie rocznika 90 jest z-----e, a to jest cały czas kreska ostro w dół xD Pamiętam jak koledzy ze starszych klas w licbazie umieli już całkować i różniczkować, a mój rocznik miał to wywalone z programu przez co na studiach wykładowcy się z nas śmiali xD Teraz w teście przed liceum pytają jakie pole ma kwadrat, więc ciekawe co
  • Odpowiedz
@Qbanek1: wlasnie mochery są spoko, każdy człowiek po 70 jest mądry lub wiekszosc jest madra bo nie ma mozgu zkazonego gownonetem, a wlasnie mlodziez jest najbardziej patologiczna szczefolnie w wieku 15-24
  • Odpowiedz
@Qbanek1: jakoś starsi kudzie chodzą do kosciola i nie biją innych, a mlodziez w wikeu 15-23 pije pali p-------y bije innych ( mnie nigdy nie napadli starsi ludzie a wrecz pomogli, a gownarzeria napadła z 12 razy) przeklina nie chodzi fo kosiciola ( tylko w jakies miejsca dla debili np silownia albo bar ) i chwali się j------i ciuchami. To wszystko powinno byc zakazane i powinna byc kara smierci za
  • Odpowiedz
@Ciemny7: też prawda, tak sie kończy wpajanie wspołczesnych wartości, bezstresowe wychowanie i pozwalanie dzieciakom na wszystko, starsi są pod tym względem normalni, za ich czasów przynajmniej wszyscy byli na jednakowym poziomie i nie bylo podzialu na biednych i bogatych
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 106
@Qbanek1: ale Dawida Podsiadło to zostaw, on jeszcze coś sobą reprezentuje i się pewnie nawinął przypadkiem na skrin.
Ale generalnie to jest jakaś j----a abominacja, to jaki poziom prezentują obecnie nastolatki i mniejsze dzieci. Na nas, rocznik 93 się ciągle stękało, że debile, że nic nie osiągną, że nic nie umiejo. Mija 15 lat i przy obecnych dzieciakach większość z nas to są j----e tytany intelektu i ogłady z mensy.
  • Odpowiedz
@Qbanek1: Juz dobra, dobra. Ja wiem, że ynteligencja z wykopu po powrocie z podstawowki/gimnazjum oglądała wykłady z ekonomii, czy rozwiazywala całki z nudów ale to, ze jakis 10 latek po odrobieniu lekcji oglada sobie jakies gowno typu „Niemozliwe lifehacki z arbuzem” nie znaczy, ze za 8 lat bedzie kretynem.
  • Odpowiedz
@vegetassj1: Co więcej teraz nauczyciele, uczniowie i rodzice twierdzą że program jest przeładowany i dziecko nie ma czasu na odrabianie lekcji, a ten program i tak jest już okrojony z każdej strony XD Do tego marudzenie że "hurr lektóry so arhaiczne i dzieci nie powinny tego czytać" podczas gdy one mają właśnie pomóc w zrozumieniu kontekstu danej epoki, a nie dawać rozrywkę jak harry potter xD
  • Odpowiedz
@Plp_ co do lektur
Nie ma znaczrnia jakie to sa ksiazki: jest cos takiego jak klucz. Jedna interpretacja,jedne zadania.
Po co mam czytac,jak wystarczy ogarnac dobre streszczenia?
Dotyczy to zarowno Pana Tadeusza,jak i Harrego.
Schemat ten sam. Moim zdaniem w tym jest problem.
  • Odpowiedz