Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 68
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Qbanek1: nasz kraj może uratować tylko zmiana ustroju politycznego, bo demokracja tutaj nie ma szansy bytu. Ewentualnie prawa wyborcze zabrać ludziom bez matury, albo takim co w życiu nie pracowali...
  • Odpowiedz
na maturze, pomaluj pole kwadratu i oblicz pierwiastek tego pola

@nobrainer: Raczej pomaluj pole kwadratu kolorem NIEBIESKIM (3pkt)
klucz:
-prawidłowe zamalowanie pola figury 1pkt
-użycie niebieskiego
  • Odpowiedz
@Qbanek1: Jackassy, Jaka To Nalewka, Gotuj z Hitlerem, Panek i Jego Kreatyna Shop (generalnie przeróbki z Ivoną) itp. Faktycznie same górnolotne przekazy xD. Dodaj do tego grono.net albo epulsa. Prawda jest taka, że w każdym pokoleniu znajdziesz fajnych, ogarniętych ludzi i totalnych zjebów. Ja pamiętam z gimnazjum rodzeństwo, które doczekało pełnoletności w pierwszej klasie (a było to już prawie 20 lat temu). Z kolei jeszcze starszy kolega z pracy pamięta
  • Odpowiedz
O czymś to świadczy...

Tak, o tym, że młodzież lubi oglądać mało wymagające filmy, ja też nie zaliczałem w wieku 10-16 lat kina Stanleya Kubricka czy dokumenty o drugiej wojnie światowej.
  • Odpowiedz
zasady netykiety

@Plp_: Akurat z tym już nasze pokolenie miało problem, nie raz i nie dwa musiałem zwracać uwagę jakiemuś plebsowi na międzynarodowych serwerach gier multi i okazywało się, że są w moim wieku. Wstyd.
  • Odpowiedz
@Rayon: SMARKU SMARKU TAKI MŁODY JESTEM A TE STARE DZIADY COŚ BEŁKOCZĄ O CZASACH JAK MNIE JESZCZE NIE BYŁO NA ŚWIECIE, TAK NIE MOŻNA BO JA NIE WIEM O CO CHODZI, TO PODŁE I NIESPRAWIEDLIWE ŁEEEEE ZARAZ SIE ROZRYCZE I ZESRAM W MAJTY, MAME PRZEWIJAJ I DAJ MNIE TABLETA DO ŁAPY, KONIECZNIE Z WIFI LAFIRYNDO ALE ZASYPKĄ CELUJ W ROWEK BO BEZ TEGO PIECZEE
  • Odpowiedz