Aktywne Wpisy
szatkownica +97
Dziś w nocy dodałam wpis o głośno imprezujących sąsiadach dwie noce pod rząd. Przed godzina 4 nie mogłam już wytrzymać i zadzwoniłam na policję. Bardzo szybko przyjechali i ich uciszyli, ale słyszałam jak po ich wizycie coś zawzięcie dyskutowali i usłyszałam "to ta #!$%@?" i "#!$%@?ć #!$%@?ę" czy coś w ten deseń. Bałam się, że mogłam narobić komuś kłopotów, ale mam nadzieję, że się mylę. Jak można mieć pretensje, że komuś śmiało
Mineciarz69 +38
Chłopskie jadło
#przegryw #blackpill #zwiazki #seks #tfwnogf #redpill #rozowepaski #niebieskiepaski #tinder #p0lka #dickpill #stulejacontent #chad
#przegryw #blackpill #zwiazki #seks #tfwnogf #redpill #rozowepaski #niebieskiepaski #tinder #p0lka #dickpill #stulejacontent #chad
#starlink
@Hans_Olo
To była krótka piłka - jarasz się facetami, jarasz się na stosie ( ͡° ͜ʖ ͡°) Także teraz geje i wszelkie odchyły mają i tak raj w porównaniu z wiekami średnimi.
Komentarz usunięty przez autora
@Mave: Ha! Czyli lewacką! Przejrzałem was homolobby, to wy stoicie za tymi światełkami na niebie. Ale nie ze mną te numery, moja wiara mnie ochroni.
Ludziom po kilku lądowaniach na Księżycu już się to znudziło i nie było ciągłych transmisji
Co z tego że Elon Musk chce kolonizowac kosmos? Ciekawe kto mu poda szklankę wody na starość...
Kiedyś jakiś czopek tutaj jęczał, że jakaś dziewczyna się okazała głupia, bo ją zapytał o SpaceX, a ona nie miała zdania xD
@Mave: jezu jakie to jest #!$%@? prawdziwe ( ͡° ʖ̯ ͡°)
Polecam wyjechac dalej niz do sasiedniego miasta wojewodzkiego a zobaczysz jak bardzo sie mylisz.
No ale czego oczekiwac od typa co najdalej to byl na zwirowni w sasiedniej wiosce i raz w podstawowce na wycieczce do Krakowa...
Całkowicie się zgadzam, te kłótnie są niepotrzebne, zakaz jest oczywisty z punktu widzenia nauki i humanizmu
@Mave: masz bardzo wąski pogląd na świat. Myślę, że warto sprawdzić jak świat wygląda poza nagłówkami kolorowych portali.
Ja rozumiem głód dążenia do lepszej sytuacji, jest on kluczowy i dobrze jakbyśmy więcej go mieli i wpierali więcej ciekawych przedsięwzięć. Ale gadanie „dej” to jest tragedia.
Niektórym to już chyba za ciepło się robi. Nie tylko 500+, „dej satelity, dej misje kosmiczne”. Jak Ci nie pasuje to zrób coś