Wpis z mikrobloga

via Wykop Mobilny (Android)
  • 1294
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 38
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 10
@Mave
@Hans_Olo

@Mave: w średniowieczu nie było żadnych kłótni o to.

To była krótka piłka - jarasz się facetami, jarasz się na stosie ( ͡° ͜ʖ ͡°) Także teraz geje i wszelkie odchyły mają i tak raj w porównaniu z wiekami średnimi.
  • Odpowiedz
to jest wydarzenie na skalę globalną.

@Mave: Ha! Czyli lewacką! Przejrzałem was homolobby, to wy stoicie za tymi światełkami na niebie. Ale nie ze mną te numery, moja wiara mnie ochroni.
  • Odpowiedz
@Mave: Jeśli myślisz, że w innych krajach żyją sami inteligentni i wykształceni ludzie to proponuję pojechać i samemu sprawdzić. Nie opieraj swoich wyobrażeń na filmach.
  • Odpowiedz
@Mave: to strzelanie masowo satelitami niszczy warstwę ozonową. Uprzedzając nawiedzonych wyznawców nauki i postępu - eksploracja nowej planety albo transcendencja nas nie uchroni jak s---------y naszą Ziemię ( ͡° ʖ̯ ͡°)
  • Odpowiedz
@Mave: bzdura, to nie jest wydarzenie na skalę globalną. Satelity wystrzeliwują bez przerwy od ponad 50 lat, kilka na raz też. Tylko fanatykom Muska się wydaje, że stało się coś niesamowitego i cały świat MUSI o tym wiedzieć, a jedyna różnica jest taka, że wszystkie satelity pozostały na tej samej orbicie i dlatego wyglądają tak efektownie.
Ludziom po kilku lądowaniach na Księżycu już się to znudziło i nie było ciągłych
  • Odpowiedz
@Mave: a, i jeszcze jedno. Internet satelitarny już jest. Może nie tak łatwo dostępny, nie tak szybki, ale jest. Kraje rozwinięte i tak mają takie pokrycie sygnałem telefonii komórkowej, że na lądzie nie ma potrzeby korzystania z internetu satelitarnego. To drugi powód, dlaczego nikogo start tych satelitów nie obchodzi, po prostu prawie nikt w Polsce nie będzie tego używał. Mogę się założyć, że na zachodzie Europy też mają to gdzieś.
  • Odpowiedz
@Mave: Sugerowanie, że istnieje jakiś silny związek między interesowaniem się tym, co robi Musk, a inteligencją i poziomem rozwoju xD
Kiedyś jakiś czopek tutaj jęczał, że jakaś dziewczyna się okazała głupia, bo ją zapytał o SpaceX, a ona nie miała zdania xD
  • Odpowiedz