Aktywne Wpisy

fanmarcinamillera +300
Jakby Krzysiu skończył jakas szkołę, a nie tylko zaczynał ich milion to może by się domyślił, jak wyglada to „poparcie” I wy konfiarze chcieliście go na prezydenta i lansowaliście na „znawcę ekonomii” bo bral udział w jakiejś bliżej nieokreślonej olimpiadzie ekonomicznej? XDDDDD #bekazpodludzi #konfederacja #neuropa #4konserwy #bekazprawakow #polityka

vfcvfc +3
od czasu gdy powiedziałem znajomym, że jem placki ziemniaczane z ketchupem uważają że jestem #!$%@?, więc chciałbym rozwiązać ten spór kto tu jest jebniety
#jedzenie #gotujzwykopem
#jedzenie #gotujzwykopem

Placki ziemniaczane z keczupem
- Jem 21.0% (104)
- Jesteś pojebany 79.0% (391)
To było moje pierwsze jakiekolwiek wezwanie i czułam się dziwnie, jak taka stara baba konfidentka co jej przeszkadzają imprezy, no, ale chyba wszystko ma swoje granice. Mam nadzieję, że sąsiedzi dostali nauczkę, chociaż dziś o 6 znów puścili muzykę bo hyhy koniec ciszy nocnej i wolnoc Tomku w swoim domku i #!$%@?, że inni ludzie śpią, więc wątpię, że cokolwiek do nich dotarło. To była najgorsza noc w ostatnim czasie, łeb mnie gorzej boli niż na kacu mordercy...
#patologia #patologiazmiasta #zalesie #patologiazewsi
@szatkownica: W polskim prawie nie ma czegoś takiego jak cisza nocna. Zakłócanie spoczynku nocnego możesz więc zgłaszać kiedy tylko uznasz, że jest noc. Jak jesteś np. pielęgniarką po 24-godzinnym dyżurze, to masz pełne prawo pójść spać o 19, a sąsiedzi mają obowiązek się uciszyć.
@szatkownica: bardzo możliwe, że to bylo w strone5 sasiadki, która do nich pukała i widzieli ją przez judasza.
Dlatego zasada jest prosta: od razu dzwonić na pały. Bo jak nie posłuchają sąsiedzkiej prośby i wtedy zadzwonisz, to będą wiedzieć kto to.
Jak chcą imprezować to #!$%@?ć do pubów i clubów