Aktywne Wpisy
Charleswhite +265
#kpo
Przestańcie gadać, że to wina rządu, że głupi by nie wziął. Prawda jest taka, że w narodzie jest gen złodziejstwa pod piękną nazwą "kombinowania". Skoro za komuny się "kombinowało" to skąd założenie, że teraz tego nie ma. Pytacie dlaczego w Polsce jest źle, bo Polacy są źli. Kradną, nie rozwijają własnych działalności, są niegospodarni etc.
Trzeba o tym głośno mówić.
P.S.
Tak, jestem ojkofobem i jestem z tego dumny.
Przestańcie gadać, że to wina rządu, że głupi by nie wziął. Prawda jest taka, że w narodzie jest gen złodziejstwa pod piękną nazwą "kombinowania". Skoro za komuny się "kombinowało" to skąd założenie, że teraz tego nie ma. Pytacie dlaczego w Polsce jest źle, bo Polacy są źli. Kradną, nie rozwijają własnych działalności, są niegospodarni etc.
Trzeba o tym głośno mówić.
P.S.
Tak, jestem ojkofobem i jestem z tego dumny.

Vaclav +251
źródło: temp_file7049629053649959357
Pobierz

#got #hbogo #slepnacodswiatel
źródło: comment_fKiwsCnIpSwaJqTemvDOppPvfeOdBrrU.jpg
PobierzLepiej obejrzeć Czarnobyl albo 1 sezon True Detective jak to kolega u góry ujął ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Komentarz usunięty przez moderatora
@piotrsnow
źródło: comment_blGjrC5NVfNCYYa10giZ8QG3svk8OUnR.gif
Pobierz@Prinz_Eugen: dokładnie, początek Ślepnąc to była tragedia właśnie ze względu na jego grę. Później już było lepiej, ale to raczej kwestia charakteryzacji, bo cały czas latał naspidowany dragami to jeszcze można było to zrozumieć. Jeszcze próbowali bronić to drewno, że niby aktor grał aktora xD
Komentarz usunięty przez autora