Aktywne Wpisy

altknight1337 +754
KO, Lewica, Razem z Zandbergiem głosują z deweloperami, a jak Ci się wyborco nie podoba to dostaniesz bloka XD.
#nieruchomosci
#nieruchomosci
źródło: GwuJIR5XcAACOM5
Pobierz
bidzej +39
Było jak na górze, jest jak ja dole.
S-----l wygląda teraz dokładnie tak, jak chciałem. Nie znam ładniejszych kół do tej generacji konia. Jaram się.
#motoryzacja #pokazauto #mustang
S-----l wygląda teraz dokładnie tak, jak chciałem. Nie znam ładniejszych kół do tej generacji konia. Jaram się.
#motoryzacja #pokazauto #mustang
źródło: 1000037342
Pobierz

Na #humblebundle mozna zgarnac kilka ebookow za dolca. Od razu mi sie wlaczyl red alert. A moze to szajs, ktorego nikt nie kupuje? No i sprawdzilem. Jest jeden slaby ebook, reszta jest dobra. Oprocz tego podalem tez kilka ebookow i ksiazek po polsku o bitcoinie ktore maja dobre oceny. Wiem, dolar to drogo. Niestety nie mialem czasu znalezc nic wartego uwagi za usmiech bombelka
Znajdziesz wszystko tu: https://polishwords.com.pl/blog/2019/ksiazki-o-bitcoinach-za-1-dolara-na-hb/
Pamietaj, kupujac na HB wspierasz cele charytatywne. A kupujac z linkow wspierasz takie wpisy.
#ebooki #cebuladeals #programowanie #programista15k #helion #programistyczneebooki #finanse #ekonomia #gospodarka #mirkobooki
źródło: comment_nLuHroSs9PjTT0rVsENwkAzse2hGaNRB.jpg
PobierzCzy ogladasz Bates Motel?
Fajnie, niestety większość tu nieczytata
@motaboy: trochę jak z Steam ( ͡° ͜ʖ ͡°)
W sumie, to można powiedzieć że dotują autorów, to miło. A książka czasem będzie przeczytana tylko że później.
@votesmith: No, troche racji w tym jest.
Jeśli są kupowane, to w jakimś sensie tak jest, chociaż na pewno nie przy takich kwotach. Ale widywałem już nie raz "kolekcje" posegregowane autorami, tytułami... Jak też się ludziom chciało to robić. I po co? Ot choćby wystarczy na chomika zajrzeć.