Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 33
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

- jeśli nie macie pojęcia kim chcecie być to nie przeżywajcie - wielu 30to latków też nie wie ( ͡° ͜ʖ ͡°)

@Kozajsza:
Ja w końcu wiem i jestem tego absolutnie pewny. Raperem xD.
  • Odpowiedz
  • 34
@TurboDynamo: Pamiętam jak chciałem na buty za prawie 500zł jak miałem z 16 lat, poszedłem pomóc wujkowi na budowie i dorobić, po tygodniu stwierdziłem że w sumie te za 200 też fajne xDD
  • Odpowiedz
Pamiętajcie, ze jak marzycie o jakimś kierunku to maturę co roku można poprawiać, tylko słabi się poddają.
  • Odpowiedz
  • 1
Na co dzień pracuje oraz studiuję zaocznie, koledzy którzy robią studia dzienne krzywo patrzą się że na me studia i twierdzą że płacę to mam papierek, uznałem że to lepsza opcja na zrobienie studiów niż przedłużanie tzw. wakacji przed pracą stałą. Dalej mieszkam z rodzicami, sam sobie robię pranie, jedzenie itd. Płacę rodzicom za użyczenie pokoju. Poza pracą i studiami mam hobby na którym dorabiam sobie parę groszy i dzięki temu dalej
  • Odpowiedz
@Kozajsza: Święte słowa, w szczegolności o sprzedawaniu sie. Mozesz byc koniem pociągowym projektu i mieć super skilla ale jezeli nigdzie sie tym nie chwalisz to ludzie myślą, ze sie o---------z.
  • Odpowiedz