Aktywne Wpisy
Mój syn właśnie został zawieszony w prawach ucznia i szczerze, nie mogę uwierzyć w powód. Podobno przyłapali go na 'praktykowaniu nekromancji' - chciałbym, żeby to był żart. Szkoła wpadła w panikę, kiedy odkryli, że robił jakieś małe 'rytuały' podczas przerw. On i jego koledzy czytali jakąś księgę zaklęć, którą znaleźli w internecie. Potem próbowali 'przywrócić do życia' klasowego chomika, który zmarł w zeszłym miesiącu. Jasne było trochę dziwnie widzieć to kółko, które
domkasromka +3
#hotelparadise tak trochę zejście z tematu. Które, akcje najbardziej zapadły wam w pamięć z poprzednich sezonów, zarówno te śmieszne jak i jakieś draki. Mi się właśnie przypomniał fastiwal płaczu w piątym sezonie jak Kuba zaczął płakać, a cała reszta za nim.
Czy takimi regularnymi ćwiczeniami jest możliwe osiągnąć to co chcę? Może powinienem coś dodać? Jak i ile kcal jeść? Wspomagać się dodatkowo jakimiś szejkami białkowymi lub brać kreatynę?
#mikrokoksy #kalistenika #basen #silownia #pompki #100pompek
Komentarz usunięty przez autora Wpisu
zacznij n---------c na silowni, a nie jakies pedalskie plywania i drazki. kretyne zryj 5g codziennie. co do bialka to jak o---------z 5jaj, kostke twarogu, 300 misesa i 100 ryzu to juz bedzie odopowiednia ilosc bialka, wiec odzywki nie potrzebujesz.
umowimy sie tak. jak w 3 miechy nie nabierzesz 5kg na wadze to ci n--------e
Sam przy 180cm ważyłem 62 kg, dzięki ćwiczeniom najpierw w domu, teraz silownia, wywaleniu z diety napoi słodkich i g---o żarcia po ok 2 latach osiągnąłem założone 80kg.
Basen jest świetny bo działa na całe ciało i się ruszasz.Wszelacy fizjoterapeuci mówią że jak tylko np. n----------z na siłownii, to to jest g---o
Czytaj i bedziesz wiedzial
https://www.wykop.pl/wpis/29050841
Po prostu pisze to co usłyszałem od fizjoterapeuty, że siłownia ruchu nie zastąpi.
Początkowo spoko luz, zwłaszcza, że darmowa wejściówka na próbę (można sobie zarezerwować na PESEL, na ich stronie i masz dzień otwarty w zasadzie). Pracownicy widzą, że potencjalny klient to mili i pomocni, pokazują jak co obsługiwać żeby sobie nie zrobić kuku, zachwalają saunę, opowiadają, że wypasiona solara za symboliczną złotówę, no i trenerzy do dyspozycji.
Trochę się pomachało żelastwem, popróbowało maszynki, to z ciekawości spytałem jak to wyglada ten personal trainer. Okazuje się, że płatny dodatkowo sporo, ale za jakość trzeba płacić, a oni mają najlepszych trenerów w mieście. A zresztą dzisiaj gratis mogę się przekonać i zawołali go. Tą górę mięcha. "Panie Sławku, pan chce się dowiedzieć jak tam u nas z prywatnym treningiem" Usłyszałem głośne "FAAAAAAAAAAAAAAAAAK!" i dźwięk upuszczanych hantli. Podbiegł do nas światowej sławy