Aktywne Wpisy
cat_in_hat +188
Do mieszkania najlepiej moglby wjechac tym gratem.
#samochodoza #patologiazmiasta #polskiedrogi #chorzow
#samochodoza #patologiazmiasta #polskiedrogi #chorzow
ZycieNaProbe +20
Cześć jestem Bartek, i to mój pierwszy post tutaj! Chciałem się podzielić nowym filmem z moim najnowszym wyzwaniem – 30 dni bez cukru 🍭❌. To część mojej serii 30-dniowych wyzwań, gdzie przez 30 dni próbuje rożnych rzeczy. Aktualnie pracuję nad wyzwaniem 10k kroków dziennie, ale już możecie zajrzeć do podsumowania poprzedniego wyzwania!
Macie pomysły, jakie kolejne wyzwania chcielibyście zobaczyć?
#cukier #dieta #zdrowie #odchudzanie #
Macie pomysły, jakie kolejne wyzwania chcielibyście zobaczyć?
#cukier #dieta #zdrowie #odchudzanie #
Uważam, że reparacje żydowskie są bezzasadne, bo byliśmy pokrzywdzonym krajem przez Niemców, a Izrael chce zadłużyć Polskę, aby swoich obywateli jakoś utrzymać, tak jak Amerykę zadłużają, ale z drugiej strony zmieniając temat Żydzi stawiają poważne oskarżenia wobec nas np. Kielce, Jedwabne, więc lepiej by było, żebyśmy my Polacy się przyznali do tego, że my nie byliśmy świętoszkami, choć z drugiej strony Żydzi też komunistyczne zbrodnie w Nalibokach, w Koniuchach popełniali i masowo z komunistami i nazistami kolaborowali, a teraz to Palestyńczyków mordują masowo.
Nie wiem też, czy Żydzi nie wymyślili Kielc i Jedwabnych, więc powinna być ekshumacja, aby się przekonać, kto jest winny. Czy Niemcy, Rosjanie, czy Polacy.
Tak jak mówiłam, jeśli okaże się, że to są Polacy, to Polacy powinni przeprosić i wiedzieć, że nie każdy obywatel Polski jest wielkim świętoszkiem, który jest świętszy od Pana Jezusa, czy Boga. Jeśli to Niemcy (Jedwabne) lub Rosjanie (Kielce) zrobili, to niech nas zostawią w spokoju. Ale może się okazać, że obie rzeczy były prawdziwe.
P.S. niektórzy mówią, że tych pogromów było więcej (o Szczuczynie, o Radziłowie itp. się mówi), tylko opinia publiczna o tym nie mówi... i nie wiem komu mam wierzyć...
#zydzi #polacy #izrael #polska #polityka #historia #neuropa #4konserwy #prawica #lewica #wznowicekshumacje #sporyhistoryczne #kontrowersje #tylkoskrajnecentrum #niewiemcomamotymmyslec
Komentarz usunięty przez moderatora
Tu się zgadzam.
@BaniaGonibanie: Jakiego nazewnictwa
The most popular majors at Yale University include: Social Sciences; History, Ethnic, Cultural, Gender, and Group Studies.
@samuelx: Wymień mi zatem szanowane uczelnie( ͡° ͜ʖ ͡°
Ekshumacja powinna się odbyć choćby dlatego, że żyd nie może leżeć w miejscu przestępstwa. Obok jest cmentarz, zaprosić rabina i pochować po żydowsku.
Sytuacja ta pokazuje beznadziejność państwa. Nad prawem państwa stanęło prawo plemienno-religijne. Przyszedł rabin, pogroził palcem, "kończcie już bo szabas" i po kopaniu.
Ty masz jakies
@Qba1996: No tak. Ale była, pełna ekshumacja pozwoli tylko na doszacowanie ofiar.
@BaniaGonibanie: Dobra kolego kończymy tą zabawę jeśli nie wiesz czym jest reprezentatywna grupa to nie mamy o czym rozmawiać. Rozumiem że sondaże to też mistyfikacja? Rozumiem że rządowy CBOS i nie rządowy instytut pokazujące podobną ilość są niewiarygodne, a wszystko to wina spisku?
@samuelx: Mogę dostać nagranie?