Wpis z mikrobloga

@Paula_pi ale jesteś s---------a, mieszkam za granicą i znam kobiety które były z latynosami i murzynami i jakoś już nie chcą więcej no i też znam ich. Nawet mieszkam w jednym domu z nimi. Po prostu żaden dobry Polak Ciebie nie ruchał.
  • Odpowiedz
@Paula_pi i nie myśl że nie mam partnerek w łóżku i to złość. Po prostu po takich doświadczeniach życiowych uważam że nie ma lepszych i gorszych w łóżku jeśli chodzi o pochodzenie ;)
  • Odpowiedz
@Sanctified90: już nie będę się przekonywać jak to jest z Polakiem, najgorsze jest to że prędzej czy później wychodzi z was cham.
Ma inne zdanie? A to nazwę ją s---------ą...
Może i się mylę, co do seksów, nieważne
  • Odpowiedz
@Paula_pi Polak cham a czarni lenie, największy p-----y na ulicy z Peru ostatnio chciał się zabić bo dziewczyna go rzuciła ale co z tego że ładny jak na zasiłku siedział i w walentynki wziął ją do kumpli jarac blanty xd. Szczerze mam beke z takich polek jak ty i z tych za granicą które nie potrafią już gadać w ojczystym języku.
  • Odpowiedz
@Sanctified90: gadam po polsku i mój chłopak już też trochę umie. To że ma inny kolor skóry nie znaczy, że jest patusem. Nie wiem czy to się mieści w Twoim światopoglądzie. Wiesz, kolorowi kończą studia, mają stanowiska, chodzą do pracy.
  • Odpowiedz
@Paula_pi właśnie twój światopogląd jest coraz mniejszy. A obrażając narodowość przez tylko jeden przypadek świadczy o twojej ignorancji ktorej za pewne się uczysz od swojego chłopaka.
  • Odpowiedz
@Sanctified90: jeden przypadek? Żyłam w Polsce ponad 25lat, spotkałam paru Polaków. Może kilku było przyzwoitych. To Ty obrażasz mnie i jego tylko dlatego, że w Twoim idealnym swiecie jak Polka nie spotyka się Polakiem to już należy na nią najeżdżać. Skąd to się w was bierze?
  • Odpowiedz
@Sanctified90: nie każdy jest rasistą tylko tyle Ci powiem. Jestem pewna, że on akceptuje białych w rodzinie. Nie wiem ilu znasz Arabów, ale tu trafiłes w mój czuły punkt, wiec lepiej nie kontynuujmy tej rozmowy. Bo jestem pewna, że swoją wiedzę opierasz na memach, wykopie i jutubie
  • Odpowiedz
@Paula_pi raczej na paru latach obcowania w dużym mieście z kulturami całego świata, nie jestem polaczkiem który siedzi zadupiu który tylko pracuje i pije. Cieszy mnie to że uciekasz od rozmowy bo z faktami nie wygrasz, i jak bedziesz miała czas to spytaj chłopaka czy w jego rodzinie zaakceptowali by białego faceta dla jego siostry ;) Ma'salama
  • Odpowiedz
@Sanctified90: posłuchaj kolego, mój dziadek jest Arabem, znam te kulturę bardzo bardzo dobrze. Mama wyszła za białego, zaakceptował to.
Wszyscy kuzyni, wujostwo to wszystko muzułmanie. Uciekam bo nie ma sensu gadać z takimi jak ty. O czym chcesz dyskutować?
Ale nie sorry mieszkasz w dużym mieście pewnie przechodziłes obok tureckiego fryzjera wiec pewnie wiesz wiele o życiu
  • Odpowiedz