Aktywne Wpisy
urwis69 +808
Syn mi się urodzil!
Pijta ze mna kompot mircy! 乁(♥ ʖ̯♥)ㄏ
Pijta ze mna kompot mircy! 乁(♥ ʖ̯♥)ㄏ
Lujdziarski +157
Na początku lat 80, urodziła się moja siostra, jako wcześniak. Zmarła po 3 dniach. Dzisiaj, albo nawet te 10 lat później by ją odratowali.
Jak byłem dzieckiem, to wiedziałem że miałbym siostre, ale moja mama nigdy za specjalnie o tym nie lubiła mówić. Do dzisiaj widzę, że sprawia jej to ból jak czasami rozmawiamy o Marcie. Dzisiaj miałaby te 40 lat, pewnie dzieci a kurde nie miała na życie nawet szansy.
Zawsze
Jak byłem dzieckiem, to wiedziałem że miałbym siostre, ale moja mama nigdy za specjalnie o tym nie lubiła mówić. Do dzisiaj widzę, że sprawia jej to ból jak czasami rozmawiamy o Marcie. Dzisiaj miałaby te 40 lat, pewnie dzieci a kurde nie miała na życie nawet szansy.
Zawsze
W jakich sytuacjach czujecie się najbardziej dyskryminowani i umniejsza się Wam na podstawie Waszej płci? W jaki sposób chcielibyście, aby się to zmieniło?
#pytaniedoeksperta #rozowepaski #dyskryminacjamezczyzn #mezczyzna #trudnepytania #pracbaza #studbaza #edukacja
No to jest głupota lub chamstwo, zależnie od tego czy ktoś mówi to jako żart nie rozumiejąc że jest to obraźliwe, czy mówi to
W więzieniu mogłem rzadziej brać prysznic
W pozostałe dni walczyłem o przetrwanie, tatuowałem łezki pod okiem i wcinałem makowca z naczelnikiem.
Życie pod celą to nie bajka Disneya.
P.S. w sprzedawanie pozytywnych testów ciążowych też nie wierzysz?