Wpis z mikrobloga

@Magdalie:

jeżeli ktoś słyszy na jakim stanowisku jestem albo pozna widełki wynagrodzenia na moim stanowisku np w innej firmie to komentarze typu "musisz być dobra w łóżku" "komu obciagnelas by być tak wysoko" "dobra dobra, ale tak szczerze.... Komu musiałaś dać d--y?" sa na porządku dziennym.

No to jest głupota lub chamstwo, zależnie od tego czy ktoś mówi to jako żart nie rozumiejąc że jest to obraźliwe, czy mówi to
  • Odpowiedz
@Magdalie jak wypijesz to zaczynasz działać instynktownie, po czym musicie wymyślać jeszcze bardziej żenujące rzeczy aby usprawiedliwić się przed kimś kto nie ogarnia was
  • Odpowiedz
@Magdalie:

W jakich sytuacjach czujecie się najbardziej dyskryminowani i umniejsza się Wam na podstawie Waszej płci

W więzieniu mogłem rzadziej brać prysznic
  • Odpowiedz
@Magdalie:
W pozostałe dni walczyłem o przetrwanie, tatuowałem łezki pod okiem i wcinałem makowca z naczelnikiem.
Życie pod celą to nie bajka Disneya.
  • Odpowiedz
@Dutch: wiem. Miałam nawet kiedyś wyprawę do więzienia. Zakład półotwarty. Flirtowałam sobie z jednym więźniem, który zmywał coś (odłączyłam się od grupy przypadkowo i zaczęłam ich szukać). Znalazł mnie strażnik, a ja sobie kilka minut w najlepsze rozmawiałam z tym facetem.
  • Odpowiedz
  • 0
@kokrys w to wierzę, ale sprzedawanie testów to pikuś. Bez względu jak głupi byliby partnerzy, jedno, bo to stosuje a drugie, bo wierzy, to zorientuje się ok 5 miesiąca ciąży że brzuch nie rośnie i nic się nie dzieje.
  • Odpowiedz